Home Monden Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire față-n față la un restaurant de...

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire față-n față la un restaurant de fițe. Ce s-a întâmplat între cei doi

150
0
loading...

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat în urmă cu un an, atunci când antrenorul a anunțat divorțul. Cei doi nu au mai stat de atunci față-n față decât la tribunal, dar astăzi vă prezentăm BOMBA ZILEI! Aceștia s-au întâlnit la un restaurant din Capitală, iar paparazzii Spynews.ro au surprins tot momentul. Imagini exclusive!

loading...
loading...

Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă superexclusivitatea zilei din lumea mondenă. După un an de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, astăzi Anamaria Prodan și antrenorul au stat față-n față la un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde s-au întâlnit.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stat față-n față la un restaurant

SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire față-n față la un restaurant de fițe. Ce s-a întâmplat între cei doi
Invitabilul s-a produs în lumea mondenă, căci știm cu toții că Bucureștiul este mic și sunt puține locuri în Capitală unde ale noastre vedete merg să-și petreacă timpul liber sau pentru întâlniri importante. Evident, sunt șanse foarte mari să te întâlnești și cu fostul sau fosta parteneră, iar în cazul lor așa s-a și întâmplat.
Să vă spunem și cum au stat lucrurile, căci cu siguranță vă interesează să aflați ce s-a întâmplat de fapt în restaurant. Ei bine, se pare că Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, pentru a rezilia contractul. Acesta e în continuare sub contract cu echipa de fotbal a Craiovei, însă ar negocia termenii rezilierii. În timp ce vorbeau și-a făcut apariția și Anamaria Prodan, dar nu singură.

Impresara a venit însoțită de către o prietenă. Aceștia nu s-au salutat și nu au avut niciun gest, iar Anamaria Prodan s-a așezat alături de prietena ei la o altă masă. În tot acest timp l-a ignorat total pe încă soțul ei, actualul iubit al Corinei Caciuc.
Anamaria Prodan a mers la masă și a vorbit cu patronul de la Universitatea Craiova
La scurt timp dupa sosirea impresarei, Laurențiu Reghecampf s-a ridicat și a plecat. Nu știm daca are legatură cu sosirea încă soției, dacă a fost deranjat că Rotaru l-a lasat singur la masă ca să o salute pe Anamaria sau daca știa ca va veni și Sarah și poate că urma un moment delicat, având în vedere ca aceasta i-a transmis ca nu il va ierta.
Încă soțul Anamariei Prodan pleacă de la restaurant, însă patronul de la Universitatea Craiova rămâne la masă. Atunci, impresara se întoarce spre masa lui Mihai Rotaru, se așează lângă el și începe și ea, la rândul său, discuțiile cu bărbatul.

sursa: https://spynews.ro/paparazzi/superexclusivitate-anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-intalnire-fatan-fata-la-un-restaurant-de-fite-ce-sa-intamplat-intre-cei-doi-281010.html

loading...
loading...