Home Monden Anamaria Prodan se consultă cu fostul soț la decizii legate de fiul...

Anamaria Prodan se consultă cu fostul soț la decizii legate de fiul ei. Ce a declarat impresara despre relația lor: „Eu îl iubesc și acum”

131
0
loading...

În lipsa lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a început să ia decizii în privința fiului lor cu fostul soț. Impresara a dezvăluit că se consultă pe Tiberiu Dumitrescu când este vorba despre decizii importante, inclusiv cele legate de Laurențiu Reghecampf Junior.Relația pe care o are Anamaria Prodan cu fostul soț este complet diferită de cea pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara are numai cuvinte de laudă de spus la adresa tatălui fetelor ei și mărturisește că fostul baschetbalist o ajută chiar și în luarea deciziilor referitoare la fiul ei și al antrenorului de la Craiova.

loading...
loading...

Anamaria Prodan ia decizii legate de fiul ei împreună cu fostul soț

Celebra impresară nu se sfiește să spună că îl iubește ”foarte tare” pe fostul soț, dar meționează că la fel simte și pentru soția lui, sugerând că este vorba mai mult despre apreciere.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

Impresara îl consideră pe Tiberiu Dumitrescu superior lui Laurențiu Reghecampf

În cadrul aceluiași interviu, Anamaria Prodan a vorbit și despre diferențele dintre relația ei cu fostul soț și cea pe care o are cu încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Potrivit spuselor ei, motivul pentru relația cu Tiberiu Dumitrescu este mult mai bună e că fostul sportiv îi este superior antrenorului.„Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus impresara.

SURSA:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/anamaria-prodan-se-consulta-cu-fostul-sot-la-decizii-legate-de-fiul-ei-ce-a-declarat-impresara-despre-relatia-lor-eu-il-iubesc-si-acum-video-278693.html

loading...
loading...