Acasă STIRI SPORTIVE Anamaria Prodan, reacție dură despre Laurențiu Reghecampf! A luat o decizie finală...

Anamaria Prodan, reacție dură despre Laurențiu Reghecampf! A luat o decizie finală și face anunțul: „Sper să nu ajungă pe străzi! Închidem definitiv capitolul”

395
0

La mai bine de un an de la momentul în care s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa antrenorului care o pregătește pe Al Tae.

RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacție dură despre Laurențiu Reghecampf! A luat o decizie finală și face anunțul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după ce antrenorul a decis să își continue viața alături de Corina Caciuc, tânăra care în curând îi va dărui lui Reghe încă un băiat, iar impresara a luat o decizie radicală la mai bine de un an distanță de la momentul în care s-a produs ruptura.

Laurențiu Reghecampf avea în casa din Snagov un perete plin cu poze, iar Bebeto, fiul antrenorului din căsătoria cu Anamaria Prodan, a decis ca pozele cu tatăl său să fie acoperite. Dezvăluirile au fost făcute de sexy impresară, iar aceasta nu a ezitat să trimită săgeți căte tehnicianul în vârstă de 48 de ani.„Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugăm să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro

sursa:https://www.prosport.ro/diverse/anamaria-prodan-reactie-dura-despre-laurentiu-reghecampf-a-luat-o-decizie-finala-si-face-anuntul-sper-sa-nu-ajunga-pe-strazi-inchidem-definitiv-capitolul-19775930

RECLAMĂ
Articolul precedentRareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: „PSD a trecut de la „Măi, animalule!” la „Mitocanule”
Articolul următorCe să adaugi în șampon pentru a scăpa de căderea părului. Trucul este simplu, dar efectele sunt uimitoare