Home Monden Anamaria Prodan, mesaj tulburator în una dintre cele mai importante zile din...

Anamaria Prodan, mesaj tulburator în una dintre cele mai importante zile din viaţa ei şi în plin scandal de divorţ: „Protejează-te de singurătate!”

209
0
loading...

Anamaria Prodan a transmis un nou semnal extrem de puternic pe reţelele sociale. Revenită în România, vedeta a avut o reacţie care a devenit deja virală. Agentul de jucători a postat, în miez de noapte, un mesaj tulburător. Este motiv de sărbătoare în familia Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf, încercată din greu în această perioadă. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei din prima căsătorie cu Tibi Dumitrescu, împlineşte astăzi 21 de ani.

loading...
loading...

Anamaria Prodan, sfaturi preţioase pentru Sarah Dumitrescu

Impresarul a făcut publice mai multe imagini cu Sarah. Acestea au fost însoţite de mai multe sfaturi preţioase.„Hrănește-ți sufletul, fetita mea Draga! Nu uita ca Faptele bune, cuvintele frumoase și clipele înflorite sunt hrana sufletului. Trăiește simplu, mereu îmbrăcata în lumină. Protejează-te de frig și de singurătate sub mantia călduroasă a iubirii. Tovarăș de viață să-ți fie bunătatea! Și îmbrățișează cerul cu stelele lui cât mai des! Te iubim fără Marginele!!!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.„Te iubesc, mami!„, a fost replica imediată a lui Sarah. Aceasta a decis să sărbătorească în avans, alături de un grup de prieteni. S-a dus în Dubai, în apartamentul de patru milioane de euro al părinţilor. Tânăra s-a distrat pe cinste într-un restaurant de fiţe.

Scandalul ia proporţii în familia Anamariei Prodan: „Femei de factură joasă!”

Sarah Dumitrescu nu se poate bucura pe deplin din cauza problemelor din interiorul familiei. De altfel, tânăra a lansat un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

sursa:https://as.ro/diverse/anamaria-prodan-mesaj-tulburator-in-una-dintre-cele-mai-importante-zile-din-viata-ei-si-in-plin-scandal-de-divort-protejeaza-te-de-singuratate-128080.html?utm_source=Facebook%20Acces%20Direct&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook&fbclid=IwAR1iJUYo5c2jy8vqCGcQshp3EPmtDA8D-flyay-sxJQ2o09uRJX54aP7wSc

loading...
loading...