Acasă STIRI SPORTIVE ANAF execută silit şcoala de fotbal „Gică Popescu”

ANAF execută silit şcoala de fotbal „Gică Popescu”

528
0

Mai multe bunuri aparţinând şcolii de fotbal “Gică Popescu” din Craiova vor fi scoase la licitaţie de ANAF, pentru recuperarea unei datorii de aproximativ 50.000 de euro. Conform anunţului Fiscului, licitaţia va avea loc pe data de 12 martie, la Craiova, iar pe lista bunurilor executate silit se regăseşte inclusiv autubuzul cu care juniorii de la şcoala de fotbal se deplasează la competiţii.

RECLAMĂ

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează o nouă licitaţie pentru vânzarea unor bunuri aparţinând Clubului sportiv “Şcoala de fotbal Gică Popescu” din Craiova pentru neachitarea unor datorii către stat. Printre bunuri se regăseşte chiar şi autobuzul cu care juniorii se deplasau la competiţii. În primăvara anului trecut, Fiscul a scos la vânzare prin licitaţie câteva bunuri deţinute de clubul sportiv, dar acestea nu şi-au găsit cumpărător. Între timp, şcoala de fotbal a achitat o parte din datorie. “Aveam o datorie de circa 4 miliarde de lei vechi, adică 100.000 de euro. Am plătit o jumătate din sumă, iar până la finele acestei luni i-am înştiinţat pe reprezentanţii Administraţiei Financiare că o să achităm încă jumătate din ce a rămas de plată”, a declarat managerul general al şcolii de fotbal Paul Răducan, citat de capital.ro.

Pe lista bunurilor executate silit de către inspectorii ANAF se regăsesc, un autobuz MAN, fabricat în 1993, la preţul de pornire al licitaţiei de 35.330 de lei fără TVA, o autoutilitară Dacia Logan Van, fabricată în 2007, al cărei preţ de pornire este de 10.260 de lei fără TVA, un aparat ultrasunete, o staţie de dedurizare şi un calculator cu monitor.

 

Milionar de Top 300

 

Gică Popescu este prezent în Top 300 Capital “Cei mai bogaţi români”, cu o avere estimată între 20-22 milioane de euro. În 2012, baciul a pierdut 21 de poziţii în clasament, acum fiind prezent pe locul 242, după ce averea i s-a diminuat cu aproape 5 milioane de euro. Afacerile derulate anul trecut de fostul mare fotbalist au avut mai puţin succes decât cariera lui fotbalistică. Un exemplu în acest sens este Doldora Bazaar, o investiţie de multe milioane de euro care a înregistrat pierderi de aproape 600.000 de euro în 2011. Sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova: Stâlp de iluminat public, rupt cu maşina de un adolescent fără permis
Articolul următorCULMEA HOŢIEI: Magazinul penitenciarului din Craiova a fost spart