Acasă Life Style „Am pus ochii pe mai mulți tătici”. O educatoare a stârnit furia...

„Am pus ochii pe mai mulți tătici”. O educatoare a stârnit furia cu comportamentul ei nepotrivit Mămicile au de ce să se teamă

522
0

Chloe, o tânără educatoare din America, pur și simplu îi scoate din minți pe tăticii care vin să aducă și să ia copiii de la grădiniță. Femeia poartă ținute extrem de provocatoare, nepotrivite meseriei pe care o practică. În plus, foarte mulți internauți s-au arătat revoltați și au precizat că educatoarea ar trebui concediată pentru comportamentul ei obscen.

RECLAMĂ

Meseria de educatoare este una care implică foarte multe responsabilități, o atenție sporită, o doză considerabilă de empatie, dar și aptitudini pedagogice și o înclinație către lucrul cu copiii. Este binecunoscut faptul că nu este un job ușor, însă oferă satisfacții pe măsură. Și totuși, o tânără din America pare mai degrabă concentrată să-i cucerească pe tații copiilor de la grădiniță.

O educatoare îi scoate din minți pe tăticii care vin să-și ia copiii de la grădiniță

Chloe, o tânără educatoare de grădiniță, se laudă pe rețelele de socializare că își prezintă nurii ori de câte ori are ocazia în fața tăticilor singuri care vin să-și ia copiii. Ea a prezentat pe TikTok ținutele în care merge la serviciu și a stârnit vii controverse online. După cum se poate bine vedea, mai mult ca sigur tânăra îi scoate din minți pe tăticii singuri.

Ea și-a etalat în mai multe clipuri video ținutele cu care pretinde că merge la serviciu, iar comentariile n-au întârziat să apară. Cele mai multe critici au avut în vizor fustele mini sau portjartierele purtate de aceasta.

Potrivit Daily Star, Chloe a recunoscut că ar prefera să stea acasă și să câștige de trei ori mai mulți bani pentru persoanele care s-au abonat la contul ei. Numai că, tânăra americancă susține că își petrece cea mai mare parte a timpului cu copiii mici la serviciu. Ea spune că își flutură ținutele și formele apetisante ori de câte ori apare un tată singur să își ia copilul de la grădiniță.

Unii internauți cred că educatoarea ar trebui concediată

Clipurile video postate pe TikTok de Chloe au împărțit publicul online în două tabele. Ea a recunoscut deschis că vrea să atragă atenția unor tătici singuri, fapt care i-a făcut pe unii părinți furioși să-i spună că ar trebui să fie concediată pentru asta.„Când un tată simpatic îmi spune că este singur de doi ani”, susține Chloe într-un videoclip, în timp ce se preface că vorbește cu un bărbat în afara camerei.

„Uneori are mintea prea murdară”, a continuat tânăra în descrierea postării.

Și totuși, foarte mulți părinți s-ar putea să nu guste această glumă. Într-un alt videoclip, Chloe se îmbracă într-o bluză mulată și o fustă mini, precum și cu o pereche de ciorapi negri din dantelă. Ea își balansează șoldurile pentru a-și etala formele voluptoase înainte de a-și da seama că i se văd ciorapii, după care își trage fusta în jos și pleacă din fața camerei de filmat.După cum vă puteți imagina, fanii s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii nu se pot opri din laude și complimente, alții o critică pentru comportament nepotrivit. Multă lume a sugerat că Chloe ar trebui concediată pentru acțiunile ei.

sursa:https://www.bzi.ro/o-educatoare-ii-scoate-din-minti-pe-taticii-care-vin-cu-copiii-la-gradinita-s-a-cerut-concedierea-ei-4680538?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0_KWS535HNOqDrVKDHfVUnmtTL-qG8yF6SrO3GhlpBL4MM_tz2MEMgSro

RECLAMĂ
Articolul precedentSurpriză colosală pentru o femeie care a vrut să urce în mașină. Mesajul pe care l-a descoperit pe parbriz a lăsat-o fără cuvinte
Articolul următorCe să faci dacă ai colegi la locul de muncă ce răspândesc bârfe despre tine