Home STIRI SPORTIVE Alexandru Cîmpanu și-a botezat fiica. Jucătorul Universității Craiova a petrecut pe muzica...

Alexandru Cîmpanu și-a botezat fiica. Jucătorul Universității Craiova a petrecut pe muzica unui manelist celebru.

132
0
loading...

Alexandru Cîmpanu a profitat de pauza competițională și a organizat botezul fiicei sale. Jucătorul Universității Craiova a petrecut pe muzica unui celebru interpret de manele.

loading...

Pauza competițională a fost prilejul perfect pentru tătici de la Universitatea Craiova, care și-au botezat copii nou-născuți. Alexandru Cîmpanu a organizat evenimentul în București, iar jucătorul „alb-albaștrilor” s-a distrat pe melodiile lui Costel Biju, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Alexandru Cîmpanu și-a boteza fiica la București. Ce coleg de la Universitatea Craiova a fost alături de tânărul atacant

La doar 22 de ani, atacantul Universității Craiova, Alexandru Cîmpanu, a devenit tată pentru prima dată în 2022. La mijlocul lunii august, soția sa a adus pe lume o fetiță, care începând cu acest weekend poartă numele de Celine Nicole.

Acesta a organizat botezul fiicei sale în Capitală, mai exact în locația Militari Residence Ballroom. La eveniment a fost prezent și coechipierul său de la Universitatea Craiova, Eduard Florescu, pe cei doi legându-i o prietenie încă de când evoluau pentru FC Botoșani.

Alexandru Cîmpanu a postat o serie de poze împreună cu Denisa, soția acestuia, de la botezul micuței Celine. Atacantul „Științei” a cerut-o în căsătorie pe aceasta, după fluierul de final al partidei Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, scor 2-1, în care a marcat primul gol al întâlnirii.

În aceași zi, Jovan Markovic și-a botezat fiul la Craiova, iar la eveniment au participat mai mulți foști colegi de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi nu și-a făcut apariția în Bănie, pentru că a ales să rămână la București, după confruntarea cu Rapid, scor 2-2.

Alexandru Cîmpanu a petrecut pe muzica lui Costel Biju la botezul fiicei sale

Atacantul de 22 de ani al Universității Craiova a ținut să creeze o atmosferă specială la eveniment, așa ca chemat un cunoscut manelist din România. Costel Biju a fost interpretul ales de Alexandru Cîmpanu, pentru a destinde atmosfera de la botezul fiicei sale.Acesta nu s-a zgârcit și a dat dedicații la lăutari și s-a bucurat din plin de evenimentul organizat la Militari Residence Ballroom. Jucătorul oltenilor a postat o serie de videoclipuri pe Instagram când dansa pe muzica lui Costel Biju.

Alexandru Cîmpanu nu a impresionat în sezonul 2022-2023 din SuperLigă

Alexandru Cîmpanu a venit la Universitatea Craiova de la FC Botoșani în 2020, iar oltenii au plătit 500.000 de euro în schimbul tânărului atacant. În acest sezon de SuperLigă, acesta a bifat 11 meciuri în tricoul „alb-albastru”, iar în trei dintre ele a fost titular.În atac, Mirel Rădoi i-a preferat de-a lungul timpului pe Ștefan Baiaram, Rivaldinho, Jovan Markovic și Andrei Ivan, ultimii doi fiind excluși din lotul Universității Craiova. Până în acest moment, Alexandru Cîmpanu a marcat doar un singur gol în campionat, într-o partidă de pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu Petrolul.

sursa:https://www.fanatik.ro/alexandru-cimpanu-si-a-botezat-fiica-jucatorul-universitatii-craiova-a-petrecut-pe-muzica-unui-manelist-celebru-video-20232870

loading...