Acasă Stiri Alexandru Alexandrov, singurul interviu exclusiv despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare și...

Alexandru Alexandrov, singurul interviu exclusiv despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare și întâlnirea cu fetița lor

595
0

După ce de mai multe ori i s-a refuzat permisia de a-și vedea fiica, acum, în urmă cu câteva zile, Elena Udrea a primit dreptul de a ieși din închisoare. Acest eveniment a avut loc chiar în cursul zilei de vineri, de Sfânta Maria Mică, atunci când a primit dreptul de a-și vedea fetița.

RECLAMĂ
Alexandru Alexandrov a acordat singurul interviu exclusiv despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare și întâlnirea cu fetița lor
Dezvăluirile făcute de omul de afaceri

S-a aflat adevărul despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare. Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Adrian Alexandrov a vorbit despre întâlnirea dintre Elena Udrea și fiica sa. Iată ce declarații a făcut omul de afaceri.

Alexandru Alexandrov, despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare și întâlnirea cu fetița lor

În această dimineață, au ieșit la iveală detalii despre permisia Elenei Udrea, dar și despre întâlnirea cu fiica sa.

Ei bine, în cadrul unui interviu, acrodat în exclusivitate pentru Antena Stars, Adrian Alexandrov a vorbit despre toate aceste lucrui și a precizat că evenimentul nu a fost o permisie, ci a fost o ieșire organizată de cei de la penitenciar, într-o colaborare cu cei de la asistența socială.

Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment. Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor. S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special.”, a declarat, în urmă cu puțin timp, Alexandru Alexandrov, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se descurcă Adrian Alexandrov cu fetița lui și a Elenei Udrea

În cadrul aceluiași interviu, omul de afaceri a vorbit despre relația pe care o are cu fetița lui și a Elenei Udrea, precizând că micuța întreabă mereu de mama ei. Mai mult decât atât, Adrian Alexandrov a mărturisit că uneori îi este greu să îi țină fiicei sale loc și de mamă, dar și de tată.

La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri <Unde e mama, de ce nu vine?> Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate.„, a mai precizat omul de afaceri.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/alexandru-alexandrov-singurul-interviu-exclusiv-despre-iesirea-elenei-udrea-din-inchisoare-si-intalnirea-cu-fetita-lor-315787.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn interlop din Cluj a fost prins de 11 ori fără permis și lăsat liber. A 12-a oară a ucis un om
Articolul următorRaluca Podea și Brigitte Pastramă, întâlnire de gradul zero în instanță! Cele două stau față-n față astăzi, după ani de zile de scandal