Acasă Monden Raluca Podea și Brigitte Pastramă, întâlnire de gradul zero în instanță! Cele...

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, întâlnire de gradul zero în instanță! Cele două stau față-n față astăzi, după ani de zile de scandal

349
0

Zi importantă pentru Raluca Podea și Brigitte Pastramă. Fosta și actuala lui Florin Pastramă vor da nas în nas la Curtea de Apel. Cele două femei se războiesc de doi ani în instanță, după ce Raluca Podea a deschis proces împotriva brunetei pentru denigrare și pentru faptul că i-a stricat imaginea în mod public.Războiul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă pare că nu se mai termină. Mărul discordiei dintre cele două ar fi chiar Florin Pastramă, fostul logodnic al blondinei, și actualul soț al brunetei. Ei bine, după un schimb de replici, în mediul online, și după ce Brigitte ar fi sugerat că Raluca Podea ar fi o domnișoară de moralitate îndoielnică și că ar fi… femeie ușoară, blondina s-a adresat magistraților.

RECLAMĂ

Raluca Podea a decis să își facă dreptate în instanță, astfel i-a deschis proces brunetei, cerând daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că i-ar fi fost afectată imaginea. Doar că, nici Brigitte nu s-a lăsat și a a dat-o în judecată pe Raluca Podea după ce a depus o cerere reconvențională în care arăta că și ea este îndreptățită la daune morale pentru că ar fi fost ironizată, public, de model. La fel ca și Raluca Podea, Brigitte cerea tot 100.000 de euro drept despăgubiri.

În urmă cu aproximativv un an, judecătorii Tribunalului București au decis „Compensează în tot creanţele reciproc”. Mai exact, Raluca Podea trebuia să primească suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale de la Brigitte Pastramă, și invers, bruneta trebuia să primească aceeași sumă de la blondină, tot cu titlu de daune morale, astfel magistrații au decis compensarea.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti.”

Și, pentru că nu vrea să se lase păgubașă, Raluca Podea, nu a stat cu mâinile în sân, ci a decis să meargă mai departe pentru a își face dreptate. Astfel, blondina a contestat decizia magistraților, mergând mai departe la Curtea De Apel București, instanță superioară Tribunalului București. În această dimineață, fosta și actuala lui Florin Pastramă sunt așteptate în fața judecătorilor.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/raluca-podea-si-brigitte-pastrama-intalnire-de-gradul-zero-in-instanta-cele-doua-stau-fatan-fata-astazi-dupa-ani-de-zile-de-scandal-315747.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAlexandru Alexandrov, singurul interviu exclusiv despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare și întâlnirea cu fetița lor
Articolul următorMiracol în Biserică pentru Denisa Despa! A scăpat de dependența care îi controla viața, însă acum se confruntă cu alte probleme: „Mi-e frică să nu o moștenesc pe mama mea”