Home Monden Alexandra Stan, despre relația cu Dorian Popa: “El m-a înșelat cu o...

Alexandra Stan, despre relația cu Dorian Popa: “El m-a înșelat cu o fată cu mulți bani”

747
0
loading...

Alexandra Stan şi Dorian Popa au avut o relație în trecut, iar motivul despărțirii se pare că a fost o altă femeie, care i-a furat inima artistului.

loading...

Dorian Popa a fost primul iubit al blondinei. Cei doi au avut o relaţie în trecut, pe vremea când amândoi erau liceeni. Artistul a fost chiar primul bărbat din viaţa Alexandrei, dar totul a culminat şi cu o dezamăgire de moment.

Cântăreața a mărturisit într-o emisiune TV de ce povestea lor de dragoste s-a încheiat. Dorian a înşelat-o atunci pe blondină, iar fata care l-a atras pe Hâtz a fost o tânără mai bogată.

Alexandra Stan avea 16 ani şi Dorian 17 ani, iar relația lor a fost una cât se poate de romantică, după cum a povestit blondina. Cei doi se plimbau de mână prin parc, împărțeau aceeași pasiune pentru muzică şi Dorian o încânta uneori pe Alexandra cu versuri.

“Da! A fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a povestit Alexandra Stan, în emisiunea 40 de întrebări.

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan

Blondina spune că nu mai are ce să îi reproşeze acum artistului, chiar susţine că îl apreciază pentru munca pe care o depune şi pentru ceea ce face.

“Dorian era super romantic, el este un romantic. Și cânta, îmi trimitea mesaje, versuri de la piese, și tot timpul zicea «my boo», așa ne ziceam. Poate și acum vorbește la fel. E un băiat extraordinar, dar nu mai e genul meu de bărbat.

Nu aș putea să am o relație cu el. Apreciez ceea ce face! Și Dorian le-a dat peste nas foarte multor oameni din Constanța care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a mai adăugat Alexandra Stan, la Kanal D, potrivit Click.

Cântăreața este bisexuală

Recent, artista a mărturisit că iubeşte şi femeile şi bărbaţii, iar în prezent nu mai este geloasă. Mai mult decât atât, se concentrează pe carieră, iar viaţa sentimentală nu este o prioritate în prezent.

“Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup.
Nu sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor”, a mai dezvăluit blondina în emisiunea TV.

SURSA: https://www.antena3.ro/show/showbiz/alexandra-stan-relatia-inselata-dorian-popa-597596.html

loading...