Home Monden Alarma in familia Geoana: fiica lor s-a indragostit de un crai de...

Alarma in familia Geoana: fiica lor s-a indragostit de un crai de Dorobanti. Vezi cine este tanarul care i-a furat inima Anei!

331
0
loading...

Sotii Mihaela si Mircea Geoana reprezinta etalonul unei familii de succes. Sotii Geoana sunt renumiti pentru educatia aleasa si totodata destul de stricta pe care le-o dau celor doi copii, Alexandru si Ana Maria.

loading...
loading...

Mezina familiei are o relatie foarte apropiata cu mama ei, cu care comunica foarte bine in orice privinta. Doamna Mihaela si-a rugat fiica sa o anunte mereu cu cine iese in oras, cat sta si unde merge. De ceva vreme, lucrurile s-au complicat intr-o oarecare masura. Ana s-a indragostit de un tanar de varsta ei, Andrei Craciunoiu, o relatie pe care mama Anei a privit-o destul de circumspect. Andrei este un tanar frumusel, care a terminat liceul Jean Monet si a frecventat cercurile adolescentilor cu bani din zona Dorobanti, el insusi avand o situatie materiala de invidiat. Tanarul conduce un Jaguar de fite, este un jucator pasionat de texas hold-em si are mare lipici la fete.

Din acest punct de vedere, familia Geoana este deja in garda. Zilele trecute, Ana a mers sa doarma la o prietena in Salajan. Pana sa ajunga acasa la amica ei, adolescenta s-a intalnit cu Andrei. Cei doi au stat in masina tanarului pret de aproape o ora, timp in care au discutat si au facut diverse lucruri specifice unor tineri indragostiti. Apoi, Ana s-a grabit sa ajunga la amica ei din Salajan. Interesant este ca fata a preferat sa apeleze la un taxi, vrand probabil sa nu se expuna prea mult prin oras in compania iubitului. Cand a ajuns in Salajan, paparazzi WOWbiz.ro au incercat sa-i smulga o declaratie in exclusivitate, dar Ana i-a refuzat, cu eleganta, preferand sa nu comenteze nimic pe marginea relatiei si a modului in care familia Geoana o percepe. sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...