Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu, scandal monstru cu Gigi Becali! A luat decizia să nu...

Adrian Mititelu, scandal monstru cu Gigi Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată cu patronul FCSB: „Mă simt jignit de oferta lui”.

242
0

Patronul de la FC U Craiova, Adrian Mititelu a anunțat că nu mai vorbește niciodată cu Gigi Becali, din cauza ofertei pe care acesta a făcut-o pentru un jucător.Mititelu se simte jignit de oferta pe care G

RECLAMĂ

Mititelu s-a simțit jignit de oferta de 200.000 de euro pe care Gigi Becali a făcut-o pentru William Baeten

Adrian Mititelu a lansat un atac furibund la adresa patronului de la FCSB, Gigi Becali. Omul de afaceri din Craiova este deranjat de oferta rușinoasă făcută de latifundiarul din Pipera pentru a-l transfera pe William Baeten.

igi Becali a făcut-o pentru a lua un jucător de la FC U Craiova și a transmis că nu va mai vorbi cu patronul de la FCSB.

Într-o intervenție la ProSport Live, Mititelu a reamintit că toți jucătorii care au plecat de la FC U Craiova după ce echipa a retrogradat ar fi făcut același lucru și dacă formația din Bănie ar fi rămas în Superliga.

„Unii au ajuns la final de contract, alții și-au manifestat dorința să plece încă înainte să se termine campionatul. Ar putea să mai plece Juan Bauza, William Baeten și Vladislav Blănuță. Ei fac obiectul unor discuții cu anumite cluburi din România și din afara țării.

Blănuță e dorit, există un interes verbal din afara țării. Pentru Bauza am primit o întrebare, am dat un răspuns și acum vedem ce se va întâmpla.

Pentru Baeten am primit o ofertă rușinoasă din România, chiar dacă am retrogradat. FCSB a făcut propunere care mi s-a părut neserioasă. Nu am ajuns la discuții și nu o voi face, chiar dacă oferă cât am vrut eu.

Nu mai vorbesc cu «Fergusson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul.

200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament.

În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc. A fost foloisit și fundaș stânga și nu a jucat rău”, a mai transmis Adrian Mititelu.

sursa: https://www.prosport.ro/video/prosport-live/adrian-mititelu-scandal-monstru-cu-gigi-becali-a-luat-decizia-sa-nu-mai-vorbeasca-niciodata-cu-patronul-fcsb-ma-simt-jignit-de-oferta-lui-video-19910791

RECLAMĂ
Articolul precedentNicolae Ciucă: Săptămâna viitoare anunț dacă voi candida la prezidențiale
Articolul următorAlex Cicâldău, OUT! E așteptat să semneze în SuperLigă după EURO