Acasă Uncategorized Adrian Mititelu renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal!...

Adrian Mititelu renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal! Anunț șoc la scurt timp după ce l-a numit pe Dică antrenor: „Am promis familiei că mă retrag”

514
0

Adrian Mititelu renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal! Anunț șoc la scurt timp după ce l-a numit pe Dică antrenor: „Am promis familiei că mă retrag”Luni seară, 17 iulie 2023, Adrian Mititelu a anunțat în direct, la TV, că renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal. Omul de afaceri a lansat informația șoc la scurt timp după ce l-a numit pe Nicolae Dică în funcția de antrenor al echipei sale.Renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal! Adrian Mititelu, anunț șoc aproape de miezul nopțiiÎn cursul zilei de luni, 17 iulie 2023, FC U Craiova și-a anunțat noul antrenor, pe Nicolae Dică. In fotografia de prezentare, tehnicianul a apărut alături de Adrian Mititelu Jr., fiul patronului, însă nimic nu anunța furtuna care avea să vină câteva ore mai târziu.Seara, Adrian Mititelu a intrat în direct, la TV, iar printre altele a făcut o dezvăluire șocantă. Omul de afaceri are în plan să mai rămână în calitate de patron la FC U Craiova maxim doi ani, după care va renunța la echipă și va ieși definitiv din fotbal. De altfel, Adrian Mititelu a dezvăluit că este deja în căutarea unui nou finanțator care să fie dispus să bage bani la FC U Craiova, iar în momentul în care îl va găsi, atunci își va lua adio de la proiect.Adrian Mititelu nu a oferit prea multe detalii cu privire la motivul care l-a determinat să ia o decizie atât de drastică, însă cel mai probabil, procesul pierdut cu Clubul Sportiv, care a câștigat recent palmaresul Universității Craiova, l-a influențat decisiv. De asemenea, Mititelu a transmis că a făcut familiei o promisiune, și anume că se va retrage din fotbal:

RECLAMĂ

„Îmi vine să fug. Doi ani să plec din fotbal. Dacă nu ar fi orgoliul cu CSU şi Rotaru, aş pleca. Eu m-aş retrage, dar nu aş închide clubul.

Nu ştiu când aş pleca. Când va veni cineva să îl preia. Maximum un an, doi mă mai vedeţi. Am promis şi eu familiei că mă retrag. Mai am puţin să consolidez clubul”, a spus Adrian Mititelu, luni seară, 17 iulie, la Prima Sport.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/adrian-mititelu-renunta-la-fc-u-craiova-si-iese-definitiv-din-fotbal-anunt-soc-la-scurt-timp-dupa-ce-l-a-numit-pe-dica-antrenor-am-promis-familiei-ca-ma-retrag-19700918?fbclid=IwAR16Bvf-ZDmkqiHtwcL_Mya6IW0ifSrJq3ZffYQMjnFnuGS6DHLf2jKKY94

RECLAMĂ
Articolul precedentBătăi de cap pentru Neagoe: Koljic s-a accidentat la pauză și i-a încurcat toate planurile
Articolul următorPEPENELE ÎNGRAȘĂ? CÂND ȘI CUM E BINE SĂ MĂNÂNCI PEPENE ROȘU