Home STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu mută și la nivel administrativ! Marcel Pușcaș s-a întors la...

Adrian Mititelu mută și la nivel administrativ! Marcel Pușcaș s-a întors la club după zece luni

104
0
loading...

U Craiova 1948 se întărește și la nivel administrativ după ce a reușit să promoveze în Liga 1.

loading...
loading...

Oltenii îl vor pe Adrian Mutu pe postul de antrenor principal, iar cele două părți sunt în discuții avansate. Conducerea a pus ochii și pe doi jucători importanți, iar astăzi a anunțat oficial reîntoarcerea lui Marcel Pușcaș la club.

Marcel Pușcaș se întoarce la Craiova 1948! Anunțul oficial

”Marcel Pușcaș se întoarce la Fotbal Club Universitatea 1948, în postura de director general! Bine ai revenit!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării oltene.

Marcel Pușcaș a decis să plece de la Craiova în luna iulie a anului trecut, când echipa reușise să promoveze în Liga 2. După acest episod, Adrian Mititelu a declarat că îl bănuia pe Pușcaș de legături ascunse cu Mihai Rotaru, lucru infirmat de fostul internațional.

“Eu nu am vorbit în viața mea cu Mihai Rotaru. Chiar n-am vorbit în viața mea cu Mihai Rotaru. Nu știu, e problema lui.

Craiova e un reper în fotbalul românesc și așa ar trebui să fie. Au dat o grămadă de jucători – Doljul, Craiova, Oltenia, în general. N-are cum să nu iasă bine fotbalul în Craiova”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/oficial-adrian-mititelu-muta-si-la-nivel-administrativ-marcel-puscas-s-a-intors-la-club-dupa-zece-luni-1116277

loading...
loading...