Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu Jr. implicat într-un scandal uriaș. L-a înjurat și scuipat pe...

Adrian Mititelu Jr. implicat într-un scandal uriaș. L-a înjurat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu, în timpul meciului: ”Nu ieși viu”

260
0

Adrian Mititelu Jr. este protagonistul unui scandal din fotbal. Marian Barbu susține că a fost înjurat și scuipat de fiul patronului de la FCU Craiova, în pauza unui meci, pe motiv că nu a acordat penalty-urile care li se coveneau.Adrian Mititelu Jr. este protagonistul unui scandal uriaș în fotbal. Acesta l-a amenințat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu, în pauza meciului FCU Craiova – UTA.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu, scandal cu arbitrul Marian Barbu

Numeroase cluburi de fotbal și-au arătat nemulțumirea cu privire la prestația arbitrilor, însă Adrian Mititelu a luat atitudine, provocând un scandal uriaș. În urmă cu două etape, FCU Craiova a pierdut meciul cu UTA, având un scor de 2-3, iar fotbaliștii de la Craiova au cerut un penalty în prima repriză și un gol le-a fost anulat.

Adrian Mititelu a fost nemulțumit de decizia arbitrului, iar la pauză a avut cuvinte dure pentru Marian Barbu. La finalul meciului, arbitrul a susținut, în raportul întocmit după meci că a fost scuipat, înjurat și jignit. În urma celor întâmplate, juniorul riscă să fie suspendat, iar echipa amendată.

„Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, se arată în raportul meciului întocmit de Marian Barbu​.

Ce spune Adrian Mititelu Jr despre incident

Adrian Mititelu Jr. Susține că doar l-a apostrofat pe arbitrul Marian Barbu și dezmite total alte acuzații. A mai spus că bărbatul nu a fost corect și nu le-a acordat penalty-urile care li se cuveneau. Echipa adversă a marcat golul care le-a adus victoria după ce un fotbalist a preluat balonul cu mingea.

Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta. FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult.

Sunt greșeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct. Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el. Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, a scris Adrian Mititelu Jr. Pe rețelele de socializare.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/adrian-mititelu-jr-implicat-intrun-scandal-urias-la-injurat-si-scuipat-pe-arbitrul-marian-barbu-in-timpul-meciului-nu-iesi-viu-320510.html

RECLAMĂ
Articolul precedentClaudia Pătrășcanu, imagini emoționante cu cei doi copii. Băieții artistei își sărbătoresc astăzi ziua de nume: „Să fiți ocrotiți și binecuvântați”
Articolul următorBogdan de la Ploiești, oprit de polițiști. Cântărețul de manele a fost testat cu drugtest: „Trebuia să ajung la biserică…”