Acasă Monden Bogdan de la Ploiești, oprit de polițiști. Cântărețul de manele a fost...

Bogdan de la Ploiești, oprit de polițiști. Cântărețul de manele a fost testat cu drugtest: „Trebuia să ajung la biserică…”

390
0

Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiștii din București. Cântărețul de manele a fost testat cu drugtest, iar agenții de poliție l-au controlat. Iată ce le-a transmis artistul fanilor de pe rețelele de socializare, dar și care a fost rezultatul testului! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mai ales în București se fac controale amănunțite în trafic, după ce mai multe persoane au fost prinse conducând sub influența substanțelor interzise. Și Bogdan de la Ploiești a fost oprit și testat cu apartul drugtest de agenții din Capitală. Care a fost rezultatul.

RECLAMĂ

Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiști

Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiști, în București. Artistul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul testului a fost negativ, ceea ce înseamnă că el nu a consumat substanțe interzise.

Într-un videoclip pe care l-a făcut pe platforma TikTok, cântărețul de manele a menționat faptul că mergea la biserică în momentul în care a fost oprit cu mașina în trafic. Acesta și-a sfătuit fanii să aibă mare grijă de viața și sănătatea lor, fiindcă este foarte important.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. Au testat droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbărcați, dați jos… tot. Mă oprește toată România. Acum trebuia să ajung și eu într-o jumătate de oră la biserică, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus artistul în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.

Cântărețul de manele își vinde mașina
În urmă cu doar câteva zile, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan de la Ploiești a anunțat că își vinde mașina de lux pe care o are. Cântărețul de manele a postat un mesaj în care a menționat faptul că a scos la vânzare bijuteria pe patru roți.
„Ferrari Roma” din anul 2020 a artistului, care are culoarea galbenă, se vinde cu suma de 214,286 euro.
„Se vinde racheta!”, a scris faimosul artist la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina de Instagram.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bogdan-de-la-ploiesti-oprit-de-politisti-cantaretul-de-manele-a-fost-testat-cu-drugtest-trebuia-sa-ajung-la-biserica-video-320514.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu Jr. implicat într-un scandal uriaș. L-a înjurat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu, în timpul meciului: ”Nu ieși viu”
Articolul următorOana Zăvoranu, mesaj subliminal după împăcarea cu Alex Ashraf, pentru o anumită categorie de femei: ”Locuri de muncă pentru fetițele…”