Acasă Monden Claudia Pătrășcanu, imagini emoționante cu cei doi copii. Băieții artistei își sărbătoresc...

Claudia Pătrășcanu, imagini emoționante cu cei doi copii. Băieții artistei își sărbătoresc astăzi ziua de nume: „Să fiți ocrotiți și binecuvântați”

242
0

Ziua de astăzi este cu totul specială pentru Claudia Pătrășcanu. Cei doi băieți își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Cu această ocazie, artista a postat mai multe imagini cu cei doi fii. Mesajul emoționant al vedetei pentru copiii ei.Claudia Pătrășcanu se mândrește cu cei doi copii, iar astăzi este o zi specială. Cei doi băieți ai artistei își sărbătoresc onomastica, iar cu această ocazie, vedeta a postat un mesaj emoționant pentru Nicolas Mihail și Gabriel.

RECLAMĂ

Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant pentru cei doi copii, de ziua lor de nume

Pe Instagram, artista a postat două imagini cu cei doi copii, din care putem observa că băieții Claudiei Pătrășcanu au o relație specială și că se înțeleg de minune. Vedeta le-a urat celor doi „La mulți ani!”, mărturisind că la alegerea numelor pentru băieți a contribuit și o persoană foarte dragă artistei, mai exact străbunica copiilor.

„La mulți ani, Mihail și Gabriel! Așa cum sunteți în fotografiile acestea, tot așa să rămâneți toata viața voastră. Frați și prieteni adevărați. La bine și la greu! Numele vostru a fost ales de mine, de tatăl vostru, de străbunica voastră și de părintele Șerban. Aveți patru nume de sfinți și mă rog în fiecare zi să fiți ocrotiți și binecuvântați. Vă iubesc! Să fiți sănătoși toți sărbătoriții de astăzi”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Cum se înțelege Claudia Pătrășcanu cu tatăl copiilor ei

După o perioadă în care relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a fost tocmai bună, artista povestea că lucrurile evoluează spre bine și că au stabilit ca băieții să meargă în vacanță cu mama lor, aspect cu care, inițial, afaceristul nu a fost de acord. Într-un final, Gabi Bădălău i-a dat procură, dar artista nu a mai plecat împreună cu cei doi copii, așa cum stabiliseră.„Merge spre bine (n.r. relația cu Gabi Bădălău). Mi-a adus procura în ziua termenului, dar nu am mai plecat pentru că i-am ascultat sfatul. Mi-a dat un mesaj, chiar el m-a anunțat. I-am ascultat sfatul și m-am documentat după”, spunea Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show, în urmă cu câteva săptămâni.

sursa https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/claudia-patrascanu-imagini-emotionante-cu-cei-doi-copii-baietii-artistei-isi-sarbatoresc-astazi-ziua-de-nume-sa-fiti-ocrotiti-si-binecuvantati-foto-320570.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUna este Amna! Artista este extrem de atentă la imaginea chiar și când vine vorba de o ieșire în oraș cu fetele. Unde a fost surprinsă de această dată
Articolul următorAdrian Mititelu Jr. implicat într-un scandal uriaș. L-a înjurat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu, în timpul meciului: ”Nu ieși viu”