Home STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu Jr. i-a decis viitorul lui Adi Mutu

Adrian Mititelu Jr. i-a decis viitorul lui Adi Mutu

287
0
loading...

U Craiova 1948 a fost învinsă de FC Argeș, scor 0-1, în etapa a 8-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar Adrian Mititelu Jr. anunță că va lua măsuri dure la formația din Bănie.

loading...
loading...

Formația patronată de Adrian Mititelu Jr. are patru înfrângeri din 8 meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022 și se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, lucru care nu este pe placul afaceristului.Imediat după ce partida dintre dintre FC Argeș și U Craiova 1948 s-a încheiat, Adrian Mititelu Junior i-a criticat pe jucătorii lui Adi Mutu și a anunțat că va lua măsuri dure împotriva lor.

Adrian Mititelu Jr. anunță măsuri dure la U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. a vorbit și despre viitorul lui Adrian Mititelu și dezvăluite că nu are de gând să renunțe la serviciile „Briliantului”.

„Am discutat cu jucătorii. Normal că vom continua cu Mutu. Drumul este lung, se pare că acum este şi mai lung. Avem 8 puncte după 8 meciuri, este dezamăgitor şi jocul, şi poziţia din clasament. Sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel va fi foarte greu. Sunt supărat, n-am ce să vă spun, nu sunt antrenorul echipei. Au fost mai multe lucruri care s-au întâmplat împotriva noastră. Şi în meciul cu Farul, în minutul 84, dintr-un penalty care n-a fost, şi la Mioveni. Am intrat într-o vrie, uitaţi că nu mai putem să acumulăm puncte.

Sunt meciuri foarte grele. Sunt dezamăgit, asta pot să spun. Chiar nu mă aşteptam să avem doar 8 puncte. Modul în care am jucat azi îmi ridică semne de întrebare, nu putem juca în halul ăsta. Dacă vă uitaţi pe CV-urile jucătorilor aduşi în vara asta, de unde i-am luat, din primele ligi ale Europei, să pasăm în jumătatea noastră… este dezamăgitor. Sper să se schimbe ceva, iar la meciul cu Steaua (n.r. – FCSB) să arătăm altfel.

Am discutat cu jucătorii, nu cu Adi. Am avut nişte măsuri de luat. Nu pot să spun, n-au fost amenzi. Am făcut eu ce am considerat că e mai bine. Jucătorii mei sunt ultramotivaţi, au salariile şi condiţiile de primele patru echipe din Liga 1. Botoşaniul are 3.000-4.000 de euro pe lună şi e pe locul 3”. a spus Adrian Mititelu Jr., conform LookSport.

Adrian Mititelu Jr.: „Nu prea am jucat fotbal! Trebuie să se trezească!”

„Eu n-am ce să fac mai mult. Din Liga 4 am adus echipa în Liga 1, acum depinde de staff-ul tehnic şi de jucători. Ne înjură de 15 ani, să mă înjure în continuare, d-aia nu mai pot eu. Linişte a fost până acum, dar acum vor fi nişte măsuri la nivel de lot, de jucători, de echipă. Sunt dezamăgit şi ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele.

Eu i-am oferit lui Adrian Mutu încredere totală, am adus jucătorii cu care m-am sfătuit cu el. Dacă luăm CV-urile jucătorilor, sunt în primele şase echipe din ţară fără să discutăm, dar uitaţi că fotbalul ne păcăleşte. Nu prea jucăm fotbal. Totuşi, suntem în etapa a opta, trebuie să se trezească”, a spus Adrian Mititelu Jr, după partida de la Piteşti.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/adrian-mititelu-jr-anunta-masuri-dure-la-u-craiova-1948-19326342?fbclid=IwAR165SH6Xo8o_mj820UI1X4FHRGOITOySC8DVlfsEA7M8_nefFC7–fdlMk

loading...
loading...