Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu detonează bomba: Iuliu Mureșan, la FC U Craiova! Cele 4...

Adrian Mititelu detonează bomba: Iuliu Mureșan, la FC U Craiova! Cele 4 nume de top pe care patronul oltenilor le are pe listă pentru a numi noul președinte. Doi sunt foști fotbaliști la Dinamo și Rapid, iar celălalt este fost conducător la ambele cluburi bucureștene

346
0

Adrian Mititelu a anunțat că va renunța să mai conducă FC U Craiova și că va aduce un președinte, iar ProSport a aflat lista celor 4 nume care au, în acest moment, cele mai mari șanse.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu detonează bomba: Iuliu Mureșan, la FC U Craiova! Cele 4 nume de top pe care patronul oltenilor le are pe listă pentru a numi noul președinte. Doi sunt foști fotbaliști la Dinamo și Rapid, iar celălalt este fost conducător la ambele cluburi bucureștene

Din informațiile noastre, Iuliu Mureșan, fostul șef de la CFR Cluj și Dinamo, a intrat în forță pe turnantă și ar putea fi alesul oltenilor.

Pe de altă parte, sursele ProSport, autorizate, așa cum v-am obișnuit, susțin că Mititelu ia în calcul și alte nume importante din fotbalul românesc: Dinu Gheorghe, Florin Prunea și Dani Coman.Fostul președinte de la Dinamo și Rapid are cea mai mare experiență și ar putea fi o variantă ideală, mai ales că este liber de contract, și are o relație bună cu Mititelu senior.

Prunea este un alt nume luat în considerare, mai ales că invitatul permanent de la ProSport Live a fost mereu echidistant în lupta FC U Craiova – CS U Craiova.

În fine, Dani Coman ar fi varianta cea mai dorită atât de Adrian Mititelu, cât și de fiul său, dar fostului portar de la Rapid și Astra îi este greu să renunțe la colaborarea cu cei de la Hermannstadt pentru un proiect „vulcanic” cum este cel din Bănie.

Adrian Mititelu: „A fost ultima zi în care m-am ocupat de fotbal, ca manager”

După ce FC U Craiova a pierdut cu Rapid, scor 3-5, Adrian Mititelu a anunțat că se retrage din fotbal.

„A fost ultima zi în care m-am ocupat de fotbal, ca manager, ca factor de decizie…A sosit momentul să mă retrag din această activitate. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care se pricep mai bine decât noi. Deci, astăzi a fost ultima zi când mă implic în activitatea echipei. Am pus suflet. Dar, acum mi-am făcut datoria, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști. Fiul meu m-a convins să fac pasul asta…Am o vârstă și îmi ajunge, stau stresat. Știam că suntem puțin dezbrăcați, să zic așa. În concluzie, săptămâna care vine vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui, care să mai fi câștigat ceva la viață lui, un președinte la fel, și îi vom da clubul pe mână” explica omul de afaceri.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/adrian-mititelu-detoneaza-bomba-iuliu-muresan-la-fc-u-craiova-cele-4-nume-de-top-pe-care-patronul-oltenilor-le-are-pe-lista-pentru-a-numi-noul-presedinte-doi-sunt-fosti-fotbalisti-la-dinamo-si-rap-19727032#google_vignette

RECLAMĂ
Articolul precedentSECRETUL UNEI SILUETE DE INVIDIAT ❗️❗️❗️
Articolul următorImagini șocante la Crevedia! Oameni cu pielea arsă, conștienți, primesc îngrijiri medicale pe șosea