Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu: ”Am comis-o, am făcut-o de oaie”, În discuție a fost...

Adrian Mititelu: ”Am comis-o, am făcut-o de oaie”, În discuție a fost ”gulerul de 25.000 de euro”

463
0

Pe lângă un subiect serios, despre care s-a vorbit mult de-a lungul ultimilor ani, posibila fuziune a celor două echipe din SuperLigă, miercuri seară a fost abordat și unul care a destins pe toată lumea. 

RECLAMĂ

S-a discutat despre blana spectaculoasă avută în jurul gâtului de Adrian Mititelu la meciul FCU Craiova – Dinamo, scor 2-1. După meci s-a speculat că dacă este de zibelină costă undeva la 25.000 de euro. La cinci zile distanță, Mititelu a evitat să dea detalii, însă a intrat în jocul lui Decebal Rădulescu și a făcut haz de imagini.

Adrian Mititelu a început să râdă când a fost întrebat de gulerul de blană purtat la meciul cu Dinamo. ”Am făcut-o de oaie”

Cât mai e o țoală dintr-aia cu care ați apărut ultima fată la stadion?”, a întrebat jurnalistul Decebal Rădulescu, aflat în platoul emisiunii Fotbal Club, moment în care patronul echipei oltene și realizatorul Radu Naum au început să râdă. 

Am comis-o! Am comis-o, am făcut-o de oaie! E o haină pe care mi-a luat-o fiu-meu, a fost prima dată când am îmbrăcat-o. Nu m-am simțit bine și am avut impresia că o să-mi fie frig. Și am fost neinspirat și am luat-o p-aia pe mine. După aia și eu când m-am văzut mi-am dat seama că am făcut o prostie. Da’ asta e! Foarte haioasă, a râs  (n.r. neinteligibil)…”.Lui Adrian Mititelu și, mai ales, fiului său, Adrian jr, le place să iasă în evidență

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-am-comis-o-am-facut-o-de-oaie-in-discutie-a-fost-gulerul-de-25-000-de-euro-2810193

RECLAMĂ
Articolul precedentMarius Lăcătuș a auzit ce a spus Adrian Mititelu și a reacționat: ”Este puțin cam dur”
Articolul următorMihai Rotaru a spus obiectivul Universității Craiova