Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu a pus piciorul în prag cu fiul său. Decizia pe...

Adrian Mititelu a pus piciorul în prag cu fiul său. Decizia pe care a luat-o și ce i-a interzis să facă

395
0

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a pus piciorul în prag cu fiul său. Acesta a luat o decizie radicală și a povestit că i-a interzis să facă anumite lucruri.Totodată, Adrian Mititelu a vorbit și despre cum este relația dintre el și fiul său în momentul de față, după declarațiile pe care ambii le-au făcut în spațiul public.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu a pus piciorul în prag cu fiul său

Adrian Mititelu a decis să pună piciorul în prag și a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său. Patronul celor de la FC U Craiova a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat între ei și a dezvăluit că i-a explicat lui Adrian Mititelu Jr. că nu poate să vândă acțiunile pe care le deține.

„Eu nu am fost niciodată certat cu el. Dacă am dat declaraţiile acelea, nu înseamnă că m-am certat cu fiul meu. Eu i-am răspuns mai mult aşa ca să nu-l ignor complet, dar nu m-am supărat pe el sau că e scandal la noi în casă. Suntem ca un tată cu un fiu şi un fiu care stă mai mult pe la Bucureşti şi acum de ceva timp avem opinii contradictorii la echipa de fotbal. Deci, nu e vreo chestie, nu şi-a vândut acţiunile. Alea au fost nişte afirmaţii spuse la cald. A vrut treaba asta, dar i-am explicat că nu se poate şi nu s-a întâmplat nimic”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Prima Sport.

Declarațiile care au declanșat haosul la FC U Craiova

La finalul partidei de Cupa României cu FC Voluntari, în urma căreia oltenii au fost eliminați din competiție, fiul lui Adrian Mititelu a făcut mai multe declarații, care l-au vizat chiar și pe tatăl său.

„Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate.

Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradam, să își asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist.

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a declarat Adrian Mititelu Jr., după FC U Craiova – FC Voluntari.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/adrian-mititelu-a-pus-piciorul-in-prag-cu-fiul-sau-decizia-pe-care-a-luat-o-si-ce-i-a-interzis-sa-faca-19866222

RECLAMĂ
Articolul precedentLaurențiu Reghecampf riscă excluderea din fotbal. În cât timp trebuie să-și plătească datoria către Universitatea Craiova. Documente oficiale
Articolul următorAlex Mitriță a dat răspunsul la oferta lui Gigi Becali, în direct, la TV! Vedeta lui Mihai Rotaru a luat marea decizie: „Le mulțumesc pe această cale”