Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu...

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști!

250
0

Adrian Mititelu pare dispus să continue la FC U Craiova și în Liga 2, iar ProSport a aflat că patronul oltenilor a început deja să lucreze la strategia pentru sezonul următor.FC U Craiova a retrogradat la sfârșitul play-out-ului inexplicabil în Liga 2, având condiții de top 5 al Superligii, după ce în sezonul trecut oltenii au fost doar la un sigur pas de calificarea în cupele europene, însă au sfârșit prin a fi învinși de CFR Cluj în meciul de baraj, 1-0.Adrian Mititelu a fost devastat de retrogradare, iar după înfrăngerea cu Hermannstadt, 1-3 chiar a lăsat de înțeles că va lua foarte serios în calcul retragerea din fotbal și închiderea, astfel, a proiectului de la FC U.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști!

Însă, cunoscut ca un timp încăpățânat, dar și care nu se dă bătut niciodată, conform și a unei ultime postări făcute de el pe pagina personală de facebook, ProSport a aflat că Mititelu a început să lucreze deja la strategia pentru sezonul viitor.

Antrenorul pe care îl dorește în Liga 2 la FCU este Marius Croitoru, informație anunțată și de GSP, dar patronul alb-albaștrilor a și început între timp curățenia în cadrul lotului și în cadrul staff-ului tehnic. Lui Adrian Mititelu i se sugerează că ar fi bine să renunțe la aproape toți membrii din actualul staff, cel cu care FC U a retrogradat, cu excepția lui Florin Costea și Robert Săceanu, și să aducă oameni noi în club pentru viitorul proiect.

ProSport a aflat că nucleul pe care Mititelu este tentat să formeze noua echipă este format din portarii actuali, Negru, Padula, Sidibe, Pop, Albu, Blidar, Blănuță, Jibril, Baeten și Bauza – dar probabil se va încerca până la reluarea campionatului Ligii 2 vinderea ultimilor doi.În schimb,  Mititelu încearcă să îi forțeze și la Liga 2 pe Jibril și Blănuță deoarece a plătit bani destul de mulți în schimbul lor.

Dar, în perioada următoare se va anunța renunțarea la restul jucătorilor din actualul lot și aducerea altor fotbaliști, pe care, în cazul în care va prelua echipa, Marius Croitoru îi va alege, așa cum s-a întâmplat și la transferurile lui Duarte și Bahassa, în urmă cu doi ani.

Cinci jucători au fost chemați de Adrian Mititelu să semneze cu FC U Craiova

Însă, ProSport a aflat că de această dată Adrian Mititelu va pune accent și pe promovarea jucătorilor de la echipa a doua. În cursul zilei de miercuri, la sediul clubului din Bănie au fost chemați să semneze contracte portarul Pena, Biosan, jucătorii de bandă Crăciun și Ciucă, dar și atacantul Angelo Sârbu.

Mai mult ca sigur, aceștia se vor afla din sezonul viitor în lotul echipei mari al lui FCU. Echipa alb-albaștrilor se va reuni pe 15 iunie, patronul Mititelu discutând deja la club cu o parte dintre jucătorii pe care dorește să îi oprească și din vară la echipă.

Este de urmărit, de asemenea, ce se va întâmpla și cu mijlocașul Enriko Papa, fotbalist care s-a antrenat și el cu FC U Craiova, conform unor surse ProSport.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/adrian-mititelu-a-inceput-revolutia-la-fc-u-craiova-a-semnat-cu-5-fotbalisti-alte-detalii-secrete-de-la-clubul-din-banie-exclusiv-19896040

RECLAMĂ
Articolul precedentO mamă cu 6 copii dintr-o comună săracă a Moldovei și-a vândut un rinichi pentru a cumpăra o casă
Articolul următorUn candidat la primăria unei comune din Hunedoara a strâns 100 de semnături de la 88 de locuitori