Home Monden Actorul arestat pentru două violuri, veste teribilă, în arest / A primit...

Actorul arestat pentru două violuri, veste teribilă, în arest / A primit ajutor de la stat

438
0
loading...

Actorul arestat preventiv, la începutul lunii februarie, după ce a fost acuzat de două violuri, duce viață grea în arest. Bărbatul nu-și poate permite nici măcar un avocat care să-l reprezinte în fața instanței.

loading...
loading...
  • Actorul își ataca victimele pe străzi puțin circulate, din sectorul 5
  • Bărbatul a încercat să scape de pușcărie și să revină acasă, însă a primit o veste proastă

Cunoscut publicului larg în special din reclame, Actorul Alexander Zudor a fost reținut și arestat preventiv la începutul lunii trecute, după ce două tinere au mers la Poliție și au reclamat faptul că au fost victimele unor agresiuni sexuale, după ce au fost atacate pe străzi puțin circulate, în sectorul 5. Înainte să pună mâna pe el, anchetatorii l-au supravegheat o bucată de vreme și au observat că bărbatul obișnuia să cunoască femei pe site-urile de anunțuri matrimoniale. De cele mai multe ori, Zudor le spunea de la început că dorește să întrețină cu ele raporturi sexuale în locuri mizerabile, cum ar fi gangurile sau locurile în care se aruncă gunoaie. Totuși, în unele zile, acesta se echipa cu o geacă cu două fețe și pleca în căutarea unor femei pe care să le violeze. Acesta își urmărea victimele până în zone puțin circulate, unde le ataca. În acest sens, alegea fetele foarte tinere și firave, pentru a nu putea să opună rezistență.

Arestat preventiv, Zudor a fost închis în arestul unei secții de poliție, pentru a fi ferit de răufăcătorii violenți din Arestul Central al Poliției Capitalei. Din spatele gratiilor, acesta a încercat să convingă instanța să-l lase acasă și să-l cerceteze în arest la domiciliu, însă judecătorii au refuzat. Ajuns la sapă de lemn, bărbatul nu și-a putut permite nici măcar un avocat, motiv pentru care este reprezentat de un apărător din oficiu. Ca dovadă, instanța care, recent, a prelungit arestarea sa preventivă a dispus ca suma de 160 de lei, datorată avocatului din oficiu, să fie achitată de către stat, în vreme ce cheltuielile judiciare ar trebui achitate, atunci când o să aibă de unde, de către inculpat.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/actorul-arestat-pentru-doua-violuri-veste-teribila-in-arest-a-primit-ajutor-de-la-stat-249687.html

loading...
loading...