Acasă STIRI SPORTIVE A treia echipă care a renunțat la titlu. Nicușor Bancu s-a resemnat:...

A treia echipă care a renunțat la titlu. Nicușor Bancu s-a resemnat: ”Ne luptăm pentru locul doi”

202
0

Universitatea Craiova, a fost învinsă de FCSB, scor 2-0, pe Arena Națională în ultima partidă a rundei cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii.

RECLAMĂ

În urma acestui succes, gazdele s-a distanțat în fruntea ierarhiei SuperLigii la 10 puncte de următoarele clasate, CFR Cluj și Universitatea Craiova, care au câte 31 de puncte.

Nicușor Bancu a renunțat la lupta la titlu

La finalul partidei, Nicușor Bancu a susținut că echipa sa nu mai are șanse la câștigarea campionatului în acest moment și că obiectivul echipei sale în acest moment este locul doi.

În plus, Bancu a subliniat că cele două goluri marcate de FCSB au fost ”cadouri” din partea Universității Craiova.

”Da, este foarte greu să mai avem șanse. Ne vom focusa pe locul doi. Din păcate, nu. Am apucat să ne antrenăm două-trei zile cu echipa. Ne așteptam cu toții la mai mult. Ne pare rău că am pierdut și Cupa României și șansa la campionat.

Trebuie să ne revenim și să ne batem pentru locul doi. Nu pot să îmi dau cu părerea. În Cupă am crezut că va fi un meci ușor. Nu am avut ocazii de a înscrie. Trebuie să punem altă presiune.

Am venit dezamăgiți și am crezut că vom putea face o partidă bună. Nu știu. Nu putem vorbi de un complex. Ne-am bătut de trei ori. Sper să nu mai facem cadouri. Pe greșelile noastre au dat cele două goluri.

Este foarte greu pe bancă. Și-au creat câteva ocazii, dar nu șanse mari. Ne-a pus pământ în picioare cu golul din lovitură liberă. Până la urmă, ne gândeam doar la noi. Noi am pierdut, era important să nu pierdem. Șansele la titlu erau oricum mici.”, a spus Nicușor Bancu la finalul partidei.

  • Este important de precizat că Adrian Mutu, fostul antrenor al lui CFR Cluj, și Gică Hagi au susținut că este foarte greu ca o altă echipă să o oprească pe FCSB din drumul către câștigarea campionatului.
  • sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/a-treia-echipa-care-a-renuntat-la-titlu-nicusor-bancu-s-a-resemnat-ne-luptam-pentru-locul-doi-2906569

RECLAMĂ
Articolul precedentIvaylo Petev, discurs acid după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: ”Ați văzut meciul?”
Articolul următorCând își va primi Dorian Popa permisul de conducere înapoi. Ce le-a mărturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”