Home Uncategorized A taiat porcul in curte la Pastrama! Pepe a facut pe macelarul...

A taiat porcul in curte la Pastrama! Pepe a facut pe macelarul pentru socrul sau!

670
0
loading...

Inainte de Craciun, cantaretul Pepe a mers impreuna cu sotia lui si cu micuta Maria la socrii, in vizita. Pepe s-a delectat cu tuica fiarta si pomana porcului.
Cantaretul a fost in mare forma in ziua cand socrul sau a taiat porcul. Pepe s-a trezit de la prima ora si a venit in curtea familiei Pastrama, pentru a ajuta la sacrificarea lui “Ghita”. Sub privirile sotiei sale si ale micutei Maria, vedeta a demonstrat ca are reale calitati de macelar. Pepe s-a incalzit cu tuica fiarta, asa cum cere si traditia, si a gustat din sorici si pomana porcului. Pentru cantaret va fi primul Craciun in calitate de tatic
“Craciunul il voi petrece ca in fiecare in familie. Este o zi prea mare si prea frumoasa pentru mine ca sa nu fiu alaturi de cei dragi. Revelionul in schimb il voi petrece pe scena. Anul acesta am ales sa raman in Bucuresti. Ne vom gasi cu totii atat in Piata Constitutiei, dar si in cateva cluburi cunoscute. Este primul Craciun in trei, asa ca toate momentele le vom trai impreuna, mai ales impodobitul bradului”, a marturisit Pepe pentru devoratormonden.ro.
sursa: http://www.wowbiz.ro

loading...
loading...

loading...
loading...