Acasă Monden A fost Vica Blochina iubita lui Laurențiu Reghecampf? Blonda ar fi sunat-o...

A fost Vica Blochina iubita lui Laurențiu Reghecampf? Blonda ar fi sunat-o pe Prodanca imediat ce s-a aflat

815
0

Lucrurile între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt clare. Cei doi urmează să divorțeze și nu există cale de împăcare.

RECLAMĂ

Vica Blochina, amanta lui Laurențiu Reghecampf?

Impresara și antrenorul Universității Craiova nu mai formează un cuplu și încep să apară detalii despre mariajul lor. De altfel, Anamaria Prodan a recunoscut, recent, că Laurențiu a mai avut derapaje în timpul căsniciei.

L-a iertat de fiecare dată și l-a susținut, ajutându-l să înțeleagă lucrurile care contează cu adevărat, precum familia și stabilitatea.

Acum, cei doi urmează să divorțeze, iar Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu iubita lui. Se pare, totuși, că Vica Blochina ar fi fost amanta antrenorului, conform unor informații apărute recent în spațiul public.

Vica Blochina a discutat despre acest aspect, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mai mult, se pare că Vica ar fi sunat-o pe Anamaria Prodan imediat ce în presă a apărut că ar fi avut o aventură cu Laurențiu.

Blondina spune că l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf o singură dată, la ei acasă.

Ce spune blondina despre antrenor

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță.

Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. 

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina, la Măruță.

Pe de altă parte, antrenorul a anunțat acum ceva timp că a intentat divorț de Anamaria Prodan. Doar că până la această oră nu a apărut nicio cerere de divorț pe portalul instanței.

În ce relații a rămas Anamaria cu Laurențiu

Impresara spune că relația cu soțul ei s-a mai îmbunătățit, după ce o lungă perioadă de timp nu au mai vorbit deloc.

Acum, cei doi țin legătură și vorbesc despre Laurențiu, băiatul pe care îl au împreună.

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus Anamaria Prodan.

sursa:https://playtech.ro/stiri/a-fost-vica-blochina-iubita-lui-laurentiu-reghecampf-blonda-ar-fi-sunat-o-pe-prodanca-imediat-ce-s-a-aflat-425601?utm_source=FBcrossGANDUL&utm_campaign=unici&utm_content=FBpartener&utm_medium=FBcross&fbclid=IwAR1Y_hbmDp5vaNNU0QPHc3wonNUTQdD2pYCQdqHYaHUGv3XFfTTgilY1hOY

RECLAMĂ
Articolul precedentScandal într-o școală din Iași. Profesorul antivaccinist s-a pierdut cu firea: „Marș, mă tâmpitule”
Articolul următorStudentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“