Acasă Life Style A dat cu piciorul unui mariaj de 38 de ani pentru femeia...

A dat cu piciorul unui mariaj de 38 de ani pentru femeia din imagine.

920
0

Starul Ron Perlman iubeşte din nou. Cum a fost surprins în public cu iubita, Allison Dunbar

RECLAMĂ

În februarie 2021, Ron Perlman era oficial singur, după ce divorțul de fosta soție, Opal Stone Perlman, s-a finalizat. Nu a trecut mult și starul a fost surprins în compania unei noi femei, Allison Dunbar.

Ron Perlman a cerut divorțul de soția sa în noiembrie 2019, după 38 de ani de la căsătorie. Împreună, au o fată, Blake, și un fiu, Brandon. Cei doi erau căsătoriți din 1981, însă se pare că lucrurile nu au mai mers între ei.La divorț, instanța a stabilit ca actorul să plătească onorariile avocațiilor.La vremea respectivă, Ron a mărturisit că este „îndrăgostit nebunește” de frumoasa blondină. Potrivit lor, atunci erau doar prieteni și se cunoșteau de mai mulți ani, însă au vrut să ofere o șansă relației de dragoste dintre ei.

„Au început să se întâlnească de mai mult timp, dar în perioada pandemiei s-au mutat împreună în Pasadena, California. El spune că Allison îl face să se simtă mai tânăr și că nu le pasă de diferența de vârstă dintre ei. Toate cunoștințele le-au spus că se potrivesc perfect și se completează unul pe celălalt.”, a declarat o sursă pentru TheSun.

Ron Perlman și iubita, Allison Dunbar

În imaginile surprinse de paparazzi, Ron Perlman apare la brațul lui Allison Dunbar, femeia cu care și-a refăcut viața după divorțul de Opal Stone Perlman.

Acesta poartă o ținută simplă, în culori închise, formată dintr-o pereche de blugi gri și o cămașă neagră. În mâna dreaptă ține mai multe pungi, semn că el și Allison au făcut cumpărături.

De cealaltă parte, iubita sa a ales o rochie mini, albă cu buline, care-i lasă umerii goi. În picioare și-a pus o pereche de sandale negre, care merg de minune cu ținuta lejeră.Și ea ține în mână o pungă din hârtie.

sursa:https://www.bzi.ro/starul-ron-perlman-iubeste-din-nou-cum-a-fost-surprins-in-public-cu-iubita-allison-dunbar-4261348?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2itLxPS_wDKFDVLPEnW-YhlNVK_dER4hl8sJx1QbTsX6wjfpol7auC_x4

RECLAMĂ
Articolul precedentRamona Gabor atrage privirile tuturor pe Instagram. Cum a ajuns o femeie de succes în Dubai 
Articolul următorScene horror în Austria. O româncă, înjunghiată de iubit. Bărbatul a atacat mai mulți oameni și polițiști, cu o armă de asalt