Acasă STIRI SPORTIVE Dezastru pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova, eliminată din Cupa României de o...

Dezastru pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova, eliminată din Cupa României de o echipă de Liga 3

223
0

Echipa din Bănie a părăsit prematur Cupa României, după ce a fost eliminată încă din play-off de către o echipă din liga a treia.

RECLAMĂ

Unirea Alba-Iulia – FCU Craiova 1948 1-1 (5-4 d.l.d.). Echipa lui Adrian Mititelu, OUT din Cupa României

FCU Craiova 1948 a ratat un obiectiv extrem de important din acest sezon, și anume Cupa României. Astfel, divizionara secundă nu va putea repeta performanța Corvinului, care a surprins pe toată lumea în sezonul precedent, când a cucerit trofeul și a ajuns să joace în preliminariile Europa League.

Rușinos pentru formația patronată de Adrian Mititelu este faptul că eliminarea a venit din partea unei echipe de liga a treia!

Bălan a deschis scorul pentru olteni, din penalty, în minutul 11, însă gazdele au egalat în repriza secundă (54) prin Răzvan Fetița.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Unirea Alba-Iulia a înscris de cinci ori, în timp ce oltenii au ratat o dată.

În campionat, FCU Craiova 1948 ocupă locul 7, cu tot atâtea puncte acumulate după primele patru partide.

Două victorii (1-0 cu Chindia Târgoviște, 2-1 cu CSC Dumbrăvița), un rezultat de egalitate (1-1 cu CSC 1599 Șelimbăr) și o înfrângere (0-2 cu CSM Reșița) sunt rezultatele înregistrate de către echipa antrenată de Marius Croitoru.

Rezultatele celorlalte meciuri care s-au jucat miercuri în play-off-ul din Cupa României 

  • Agricola Borcea – CSM Slatina 2-2 (4-3 d.l.d.)
  • Alexandria – FC Botoșani 0-1
  • Concordia Chiajna – Poli Iași 0-2
  • CSM Focșani – Hermannstadt 0-3
  • CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț 0-2
  • Popești Leordeni – Unirea Ungheni 0-2
  • FC Voluntari – Dinamo 0-1

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cupa-romaniei/dezastru-pentru-adrian-mititelu-fcu-craiova-eliminata-din-cupa-romaniei-de-o-echipa-de-liga-3-3137485

RECLAMĂ
Articolul precedentVlăduța Lupău o face praf pe Georgiana Lobonț?! Ce spune despre presupusul divorț: „Circul și prosteala aduc bani”
Articolul următorToate detaliile negocierilor secrete dintre acționarii lui Dinamo București și Gică Hagi! „Am pus totul la punct. Reticent din cauza trecutului stelist”.