Acasă Monden “Doamne, câte femei frumoase la un loc!” Lidia Buble, poză de pus...

“Doamne, câte femei frumoase la un loc!” Lidia Buble, poză de pus în ramă alături de toate surorile

300
0

Frumusețea pare să fie o trăsătură de familie în neamul Buble, iar cea mai recentă fotografie postată de Lidia Buble, în care apare alături de cele patru surori ale sale, confirmă acest lucru. Artista provine dintr-o familie numeroasă, având 11 frați și surori, iar armonia și legătura puternică dintre ei sunt evidente.

RECLAMĂ

Lidia Buble, cunoscută pentru succesul său în muzică, a menționat într-un interviu anterior că este al patrulea copil al familiei, ordinea fraților fiind: Lorena, Diana, Elisei, Lidia, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif. Familia este completată de 22 de nepoți și un număr impresionant de verișori, numărul acestora crescând constant.

Imaginea recentă, în care Lidia apare alături de surorile sale, a încântat fanii, mai ales că Estera, una dintre surori, este însărcinată pentru a treia oară, având deja doi băieței. Estera, care este make-up artist, a captat atenția cu burtica ei de gravidă, în timp ce Diana și Lorena, care au moștenit și ele talentul artistic al familiei, continuă să încânte cu vocea lor. Lorena, cea mai mică dintre surori, s-a căsătorit recent la doar 21 de ani, ocazie cu care întreaga familie s-a reunit, inclusiv cei 11 frați. Iosif, cel mai mare dintre frați, are 47 de ani, iar dintre surori, doar Lidia rămâne necăsătorită.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, admirând frumusețea naturală a celor cinci surori. Comentariile de genul „Doamne, câte femei frumoase la un loc!” și „Sunt așa frumoase! Dumnezeu le-a dat frumusețe fără silicoane și botox!” reflectă aprecierea și admirația publicului pentru familia Buble. Fotografia postată de Lidia a stârnit emoție și a fost descrisă ca fiind demnă de a fi pusă în ramă, surprinzând esența unei familii unite și pline de farmec.

sursa:https://stiripicante.ro/2024/08/28/doamne-cate-femei-frumoase-la-un-loc-lidia-buble-poza-de-pus-in-rama-alaturi-de-toate-surorile-%f0%9d%97%a9%f0%9d%97%98%f0%9d%97%ad%f0%9d%97%9c-i%f0%9d%97%a1-%f0%9d%97%a3/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2f4SqOSOxpb_DzePDFL8cN28Jq49OsyRCUu4ZTRCzqQyjS8Q-Dr-SCfRU_aem_2VTqPn_ygRnqp2X_p5ET5A

RECLAMĂ
Articolul precedentParintele Arsenie Boca! Cum poți alunga bolile, vrajba și paguba din casă…
Articolul următorCătălin Botezatu și Tania Budi, relație cu cel mai frumos copil! Mama celebrului designer a spus adevărul