Acasă Monden Vlăduța Lupău și-a sărbătorit mama. Urarea atipică pe care i-a transmis-o artista...

Vlăduța Lupău și-a sărbătorit mama. Urarea atipică pe care i-a transmis-o artista celei care i-a dat viață: „Acum ar trebui să asculți tu de mine”

259
0

Zi importantă în familia Vlăduței Lupău. Ieri, artista și-a sărbătorit mama, pe Mărioara Lupău. Femeia care i-a dat viață a împlinit 63 de ani, iar cântăreața nu a ratat acest moment important pentru a-i spune din nou public cât de mult o iubește.Nu de puține ori, Vlăduța Lupău spunea că îi este recunoscătoare pentru tot mamei ei, cu care are o relație specială. Mărioara Lupău și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, căci a împlinit 63 de ani.

RECLAMĂ

Vlăduța Lupău și-a sărbătorit mama

Cum ieri a fost o zi importantă în familia ei, Vlăduța Lupău a spus din nou public cât de mult își iubește mama. Artista a postat o imagine alături de cea car i-a dat viață și fiul cel mic, Isaia, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vlăduța Lupău i-a mulțumit mamei pentru cum a crescut-o și a glumit spunând că ar trebui să asculte de acum și de ea.

„La mulți ani, mami! M-ai crescut frumos, îți mulțumesc! Am ascultat de tine, acum ar trebui să asculți și tu de mine”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat cu fast cel de-al doilea copil

La o lună și jumătate distanță de când au devenit părinți pentru a doua oară, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul cu fast. Au ales o locație de vis la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca și s-a asigurat că totul este așa cum a visat.

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!”, scria Vlăduța Lupău, pe Instagram, după ce Isaia a fost botezat.Printre cei care au întreținut atmosfera la eveniment s-au numărat și Pepe, Horia Brenciu și Leo de la Roșiori. Un moment special pregătit a fost și legat de ziua de naștere a nașei Andra, pe care au sărbătorit-o la miezul nopții, căci a împlinit 38 de ani pe 23 august.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/vladuta-lupau-sia-sarbatorit-mama-urarea-atipica-pe-care-ia-transmiso-artista-celei-care-ia-dat-viata-acum-ar-trebui-sa-asculti-tu-de-mine-foto-339884.html

RECLAMĂ
Articolul precedentStarletă controversată, mărturii incredibile! O urmăresc traumele trecutului şi nici acum nu poate duce o viaţă normală
Articolul următor31 AUGUST 2024 – ZIUA COMUNEI URZICUTA – DOLJ