Acasă Monden Procurorii nu-l iartă pe Babi Minune! S-a împăcat cu cel pe care...

Procurorii nu-l iartă pe Babi Minune! S-a împăcat cu cel pe care l-a agresat, dar trecutul îl urmărește!

208
0

Procurorii nu-l iartă pe manelistul Babi Minune. Chiar dacă s-a împăcat cu partea vătămată, mai exact cu bărbatul pe care l-a agresat, și care în urmă cu un an l-a acuzat de tâlhărie calificată. Trecutul îl urmărește. Omenii legii nu se lasă!Problemele se țin lanț de Babi Minune! Procesul în care artistul a fost judecat pentru tâlhărie calificată a luat sfârșit, în urmă cu două luni. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au decis, la acel moment, achitarea manelistului. Ceea ce înseamnă că persoana vătămată și-a retras plângerea.

RECLAMĂ

Procurorii nu-l iartă pe Babi Minune

Vă reamintesc că în urmă cu un an Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată. După incident, artistul a oferi, în exclusivitate, o declarație pentru Spynews.ro.

La acel moment, Babi Minune și a explicat gestul ca fiind pe fondul geloziei. Acesta a mărturisit că nu a avut nici o secundă intenția de a îi lua telefonul bărbatului, ci doar de a îi demonstra că acesta ar fi contactat-o pe partenera manelistului.


Chiar dacă Babi mine părea că a scăpat basma curată, după ce a obținut achitarea în acest dosar, oamenii legii nu se lasa. Astfel, Parchetul de pe lângă Judectoria Sectorului 5 a formulat Apel, nemulțumiți, probabil, de hotărârea judecătorilor. La finalul lunii viitoare, artistul va trebuii să se prezinte, din nou, în fața magistrațiilor Curții de apel București, pentru primul termen.

Problemele se țin lanț de manelist


Aceasta nu este singura problemă a lui Babi Minune, manelistul a fost chemat în instanță și de femeia care i-a dăruit un copil. La începutul acestei luni, Georgiana și manelistul s-au întâlnit la judecătoria Cornetu, într-un dosar ce avea ca obiect: Ordonanţă preşedinţială.
Mai exact, fosta parteneră și mama copiluli lui Babi Mine a cerut magistraților suplinirea acordului pentru a efectuarea tuturor demersurilor necesare în vederea călătoriei minorului în ţări din cadrul Uniunii Europene, în scop sportiv, respectiv pentru a participa la turnee,competiții sportive.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/procurorii-nul-iarta-pe-babi-minune-sa-impacat-cu-cel-pe-care-la-agresat-dar-trecutul-il-urmareste-339694.html

RECLAMĂ
Articolul precedentElena Merișoreanu, nevoită să bată din poartă-n poartă! Cu ce problemă s-a confruntat artista în timp ce mergea la o nuntă
Articolul următorJustiția din România a decis că răspundeți pentru postările altora pe care le distribuiți pe Facebook