Acasă Monden Ce face Florin Salam ca să nu mai intre în belele! După...

Ce face Florin Salam ca să nu mai intre în belele! După ce a dat cu subsemnatul la poliţie pentru ţepe la nunţi, acum se organizează temeinic!

113
0

Florin Salam a găsit metoda eficientă ca să nu mai aibă probleme. După ce a ajuns la poliție de mai multe ori în ultima perioada, paparazzii Spynews.ro l-au văzut cum își petrece timpul în aceste momente. Ca întotdeauna, soția lui, Roxana Dobre îi este alături și nu-l scapă nici o secundă din ochi.

RECLAMĂ

Florin Salam a fost sub lupa paparazzilor și au fost surprinse imagini inedite cu el și familia sa. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, unde a ajuns de mai multe ori la sediul polițiie pentru declarații, manelistul a găsit metoda pentru a nu mai intra în „belele”.

Florin Salam a găsit metoda eficientă pentru organizare

Florin Salam a avut parte de o perioadă dificilă, când a fost chemat de mai multe ori ca să dea cu subsemnatul la poliție. Mai multe persoane au făcut reclamații împotriva lui pentru că nu a ajuns să cânte la anumite evenimente care erau deja plătite. Pentru ca situația să nu se mai repete, manelistul a găsit o metodă eficientă de organizare.

Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe Florin Salam când se afla la un restaurant alături de familia sa. Cu toate că era în timpul liber avea agenda cu programul în mână, semn că este foarte atent la tot ce face și notează viitoarele evenimente.

El este și foarte atent cu soția sa, deoarece decide să-i ducă geanta în portbagaj, timp în care Roxana Dobre se urcă la volan, apoi mai rămâne lângă mașină câteva minute.

Motivul pentru care Florin Salam nu a mai ajuns să cânte la o nuntă

Florin Salam a fost chemat la Poliție de mai multe ori, după ce s-au făcut câteva plângeri împotriva sa. Motivul invocat a fost neprezența la evenimente pentru a cânta. Manelistul a explicat de fiecare dată care a fost problema și a fost scutit de orice pedeapsă.

În ceea ce privește nunta din Târgu Jiu, Florin Salam a fost la spital, după ce a stat în soare mai multe ore. Manelistului i s-a făcut rău, iar medicii i-au recomandat o zi de odihnă pentru a se recupera. După ce aceștia i-au făcut plângere la poliție, și-au cerut scuze pentru situația creată.

„A fost vina dânșilor că s-au exprimat greșit. Eu trebuia să cânt două ore pe zi și două ore pe seară. M-au ținut patru ore pe zi. Nu a fost o problemă, nu eram împotrivă, dar a fost soarele… a fost o zi foarte călduroasă. Veneam de la patru cântări și am fost și nedormit. Chiar mi s-a făcut rău, am ajuns la spital la Târgu Jiu. Dacă tot am cântat patru ore în loc de trei, câte eram angajat toată nunta. Doctorii mi-au spus să fac pauză ziua aia (…) După au făcut filmare și și-au cerut scuze (n.r. cei ce l-au acuzat)”, a

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/ce-face-florin-salam-ca-sa-nu-mai-intre-in-belele-dupa-ce-a-dat-cu-subsemnatul-la-politie-pentru-tepe-la-nunti-acum-se-organizeaza-temeinic-paparazzi-339569.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFără precedent! Adrian Mititelu a intrat pe pagina de Facebook a lui Dinamo, după derby-ul cu Rapid, și a postat un mesaj
Articolul următorS-ar mai împăca sau nu Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană. Vedeta este hotărâtă: ”Aș vrea să fim…”