Acasă Monden Care este obiceiul artistei Carmen de la Sălciua după ce se întoarce...

Care este obiceiul artistei Carmen de la Sălciua după ce se întoarce din vacanță. Niciodată nu sare acest pas

203
0

Carmen de la Sălciua este o mare iubitoare a vacanțelor și savurează din plin fiecare moment când este departe de casă. Artista s-a întors dintr-un pelerinaj în Grecia și a vorbit despre experiența de acolo, dar și despre cel mai important obicei pe care îl are după ce ajunge în locuință.

RECLAMĂ

Ce obicei are Carmen de la Sălciua după ce ajunge din vacanță

Carmen de la Sălciua este o artistă apreciată în România și este o mare pasionată a călătoriilor. După ce a fost în destinații exotice, a mers într-un pelerinaj în Grecia, alături de mai multe persoane, în jurul Muntelui Athos.

Cântăreața mărturisește că primul lucru pe care îl face după ce ajunge acasă este să-și despacheteze bagajelem indiferent de oră. Carmen de la Sălciua afirmă că nu poate accepta să vadă valizele în mijlocul unei camere, dovadă că este extrem de atentă la tot ce înseamnă ordinea.

„Despachetez. Indiferent de cât de târziu ajung de undeva parcă îmi stă pe cap să văd bagajul în mijlocul camerei. Sortez haine…bag la spălat. Activitatea principală…după ce mă întorc din concediu”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Ce sacrificii a făcut Carmen de la Sălciua în carieră

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și se bucură de mult succes. Pentru a ajunge unde este acum a făcut și anumite sacrificii, dar acum nu le mai vede așa. Nopțile pierdute pentru evenimente le consideră obișnuite, reușind să aducă multă bucurie pe chipul oamenillor.

Se bucură că are o viață diferită față de cei care au un singur job de opt ore, astfel că își face programul diferit, are evenimente în diferite părți ale țării și cunoaște oameni frumoși.

”Dacă mă întrebai asta în trecut puteam să zic că am făcut sacrificii, dar între timp mi-am dat seama că ce fac eu nu e un sacrificiu, dacă iubești ceea ce faci, nu le vezi ca și niște sacrificii. Eu sunt obișnuită cu pierdutul nopților, artiștii au o viață mai haotică, știi când pleci, dar nu știi când vii. M-am obișnuit cu ea, cred că mi-a intrat așa în sânge.

Eu mă gândesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că uite sunt oameni pe acest pământ care toată viața au muncit undeva la un serviciu cu program de la 7 la 3 și aia e, eu poate prin prisma meseriei am cunoscut și lumea, oameni. Când ești un artist iubit mergi prin toată lumea asta”, a spus Carmen de la Sălciua.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/care-este-obiceiul-artistei-carmen-de-la-salciua-dupa-ce-se-intoarce-din-vacanta-niciodata-nu-sare-acest-pas-339408.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMomente grele pentru Elena Udrea, în închisoare! Care este cea mai mare durere a fostului ministru şi cui i s-a confesat în urmă cu doar câteva ore
Articolul următorUn fost primar din Iaşi este acuzat că a sechestrat un bărbat şi l-a obligat să muncească, fără a-l plăti