Acasă STIRI SPORTIVE Sorin Cârțu, reacție spumoasă după ce Radu Petrescu l-a eliminat pe Alex...

Sorin Cârțu, reacție spumoasă după ce Radu Petrescu l-a eliminat pe Alex Crețu: “Poate e supărat cu nevasta”

378
0

Sorin Cârțu a avut o reacție savuroasă în momentul în care a fost întrebat despre decizia lui Radu Petrescu de a-l elimina pe Alex Crețu în Sepsi – U Craiova, scor 1-2.Răzvan Rădulescu13.08.2024 | 09:00Trimite pe:

RECLAMĂ

Sorin Cârțu a fost iritat de decizia lui Radu Petrescu din finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 5-a din SuperLiga. Fostul președinte al oltenilor susține că „centralul” bucureștean nu a tratat cu aceeași unitate de măsură faultul lui Ninaj și cel al lui Alexandru Crețu, din finalul meciului de la Sf. Gheorghe.

Sorin Cârțu, iritat de decizia lui Radu Petrescu din Sepsi – U Craiova 1-2: „De ce îi dai galben la sfârșit lui Crețu?”

Alexandru Crețu, autorul pasei decisive la cel de-al doilea gol marcat de Mitriță cu Sepsi, a fost eliminat în minutul 90+6 al meciului de la Sf. Gheorghe. Mijlocașul de 32 de ani a văzut al doilea cartonaș galben din partea lui Radu Petrescu pentru un fault.

Sorin Cârțu este de părere că Radu Petrescu a greșit. „Centralul” român nu i-a acordat cartonaș galben lui Ninaj pentru un fault grosolan în startul partidei. „La faza aia nu poți să nu-i dai galben, când trece mingea pe lângă Ninaj și se vede clar că este dezinteresat de balon, că nu avea cum să ajungă și îl faultează.

Nu dai galben pentru că nu vrei să rupi meciul, să-l ții mai în echilibru. Atunci de ce îi dai galben la sfârșit lui Crețu? Comparăm faultul lui Crețu cu faultul lui Ninaj?

Poate că nici nu a fost fault la Crețu, a fost așa o tentă, o obstrucție mică. De ce nu menții echilibrul? Sigur că te expui și lumea d-aia și spune. ‘Bă, tu ai ceva cu noi’”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu, reacție spumoasă după ce Radu Petrescu l-a eliminat pe Alex Crețu: “Poate e supărat cu nevasta”

Mihai Rotaru a comentat, de asemenea, în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu de la fazele cu faulturile lui Ninaj și Alex Crețu. Sorin Cârțu i-a dat dreptate patronului de la Universitatea Craiova și și-a completat discursul cu o reacție savuroasă.

„El s-a mai expus în partide din astea cu Universitatea Craiova. Am căzut comentariul lui Mihai Rotaru despre Radu Petrescu și îl susțin în mare parte. Asta nu înseamnă că am luat ca reper discursul despre nevastă, dar el o fi supărat cu nevasta și atunci e supărat pe olteni.

Am glumit, nu mă bag în treburi din astea. Trebuie să păstreze același echilibru peste tot, dacă tot ai pornit așa. La Sepsi e un teren foarte greu. Lasă meciul așa dacă așa ai început.Putea să fie influențat rezultatul dintr-o situație din asta. Până la urmă nu a ieșit în evidență cu un penalty, dar se leagă cu alte meciuri”, au fost cuvintele lui Sorin Cârțu.

sursa:https://www.fanatik.ro/sorin-cartu-reactie-spumoasa-dupa-ce-radu-petrescu-l-a-eliminat-pe-alex-cretu-poate-e-suparat-cu-nevasta-20783461

RECLAMĂ
Articolul precedentDumitru Dragomir aruncă bomba: “Alex Mitriță pleacă în 2-3 săptămâni!”. Ce se va întâmpla cu Universitatea Craiova.
Articolul următorDominic Fritz a dat în judecată ANI. Riscă să piardă mandatul de primar al Timișoarei