Acasă STIRI SPORTIVE Costel Gâlcă a dat ultimele detalii despre accidentarea lui Andrei Ivan

Costel Gâlcă a dat ultimele detalii despre accidentarea lui Andrei Ivan

187
0

Andrei Ivan (27 de ani) a ieșit accidentat în minutul 37 al partidei dintre Universitatea Craiova și Petrolul, din etapa cu numărul patru a SuperLigii României.

RECLAMĂ

Astfel, atacantul oltenilor nu a fost inclus în lotul pentru deplasarea de la Sfântu Gheorghe, unde Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața lui Sepsi.

Costel Gâlcă, despre accidentarea lui Andrei Ivan: ”Sper ca săptămâna care vine să se alăture grupului. Nu știu dacă va fi apt pentru meciul cu Buzăul”

La conferința de presă de la finalul partidei cu Sepsi, Costel Gâlcă a fost întrebat și despre situația lui Andrei Ivan.

Atacantul oltenilor ar urma să se alăture lotului Universității Craiova în următoarea săptămână, dar este incert pentru următorul meci din SuperLiga.

”Sper ca săptămâna care vine să se alăture grupului. Nu știu dacă va fi apt pentru meciul cu Buzăul. Mi-aș fi dorit să vină mâine (n.r. luni, 12 august), dar v-am spus, trebuie să alegem jucătorii cu atenție”, a spus Costel Gâlcă.

  • Universitatea Craiova va juca pe teren propriu cu Gloria Buzău, în etapa cu numărul șase, pe teren propriu, pe 16 august, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită și pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro de către abonații Digi România.
clasament-superliga-dupa-sepsi-craiova

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/costel-galca-a-dat-ultimele-detalii-despre-accidentarea-lui-andrei-ivan-3111245

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru a răbufnit după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: ”Este revoltător și rușinos”
Articolul următorCum a fost surprins Nicușor Bancu la finalul meciului cu Sepsi, primul după tragedia din familia sa