Acasă STIRI SPORTIVE Dan Nistor, dezlănțuit! A „dat” în foștii colegi de la Universitatea Craiova,...

Dan Nistor, dezlănțuit! A „dat” în foștii colegi de la Universitatea Craiova, la aproape doi ani de la plecare

195
0

Dan Nistor (36 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova la finalul anului 2023, când a semnat cu ‘U’ Cluj

RECLAMĂ

De atunci, mijlocașul n-a vorbit despre plecarea de pe Ion Oblemenco, dar a decis să rupă tăcerea după mai bine de un an și jumătate de la momentul despărțirii.

Dan Nistor a înțepat-o pe Universitatea Craiova: „Nu știu dacă a mai câștigat ceva”

Recent, veteranul celor de la ‘U’ Cluj a vorbit despre fosta sa echipă și a acuzat atât o parte din foștii colegi, cât și persoane din conducere. 

„Am semnat prelungirea contractului și după două săptămâni s-a renunțat la mine. Eram vocal, dar ce am zis eu se adeverește.

Atunci ziceau că e cel mai slab sezon și am luat Cupa și Supercupa. De când am plecat eu, nu știu dacă a mai câștigat ceva.

Am spus ce nu îmi plăcea în vestiar. Iar anumiți jucători care vorbeau cu patronul s-au plâns mai departe că am gura mare.

A fost și o ambiție personală. S-au gândit ‘e bătrân, să-l dăm afară’. Nu nea Mihai Rotaru, persoanele din jurul dânsului, care își dau cu părerea. A fost influențat.

Am vrut să dovedesc că nu e așa. Eu știam ce pot și o să mai dovedesc în continuare că vârsta e doar un număr pentru mine”, a declarat Nistor, conform Prosport

Dan Nistor, în echipa etapei cu numărul 4 a SuperLigii

Nistor a fost cel mai bun om de pe teren în derby-ul dintre CFR Cluj și ‘U’ Cluj, iar pentru golul și assistul reușit cei de la LPF l-au inclus în echipa etapei a patra

„Rămâne decarul capabil să facă diferenţa în momentele cheie. Gol şi pasă decisivă în cel de-al 446-lea meci jucat pe prima scenă, joc în urma căruia a urcat pe treapta a 10-a în ierarhia prezenţelor all-time”, au scris cei de la LPF. 

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/dan-nistor-dezlantuit-a-dat-in-fostii-colegi-de-la-universitatea-craiova-la-aproape-doi-ani-de-la-plecare-3108869

RECLAMĂ
Articolul precedent17 AUGUST 2024 – ZIUA COMUNEI Cotofenii din Dos – Dolj
Articolul următorRăzboi total pe Facebook între PSD și PNL. „Malsprasi la PSD-Rafila e ținut în brațe de Ciolacu”/„PNL-iștii citesc coperți”