Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu Jr. nu ține cont de regulile de circulație. Fiul patronului...

Adrian Mititelu Jr. nu ține cont de regulile de circulație. Fiul patronului de la FC U Craiova a blocat strada pentru nevoile personale

417
0

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro au surprins în fapt încă o vedetă. Fiul patronului de la FC Universitatea Craiova a încălcat regulile de circulație pentru a merge la un magazin de ceasuri, unde a zăbovit câteva minute. În ce situație stânjenitoare s-a aflat Adrian Mititelu Jr.Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din showbiz-ul autohton. De data aceasta, „victima” lor a fost fiul patronului de la FC Universitatea Craiova, iar imaginile surprinse arată cum încalcă regulile de circulație.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr și-a oprit mașina pe bulevard

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Mititelu Jr în fapt. Acesta a uitat de regulile de circulație și a încălcat Codul Rutier în vigoare. Deși, la prima vedere, fapta nu ar părea gravă, la o privire mai atentă va arăta tuturor ce a făcut.

Fiul patronului de la FC Universitatea Craiova avea o sarcină de dus până la capăt și anume să ajungă cu ceasul la un magazin specializat pentru a-l repara. El își parchează bolidul pe stradă, în linie cu celelalte mașini, însă blochează stația destinată autobuzelor pentru câteva minute.

Adrian Mititelu Jr își lasă mașina pentru a merge să-și ducă ceas la reparat și zăbovește timp de câteva minute, iar prietenul său este pe lângă bolidul de culoare albastră. Când termină și se întoarce la mașină, constată că prietenul este la volanul bolidului său, astfel că se urcă pe scaunul din dreapta, vorbește cu el și pleacă.

Adrian Mititelu Jr și Oana Marica, vacanță în Grecia împreună

Adrian Mititelu Jr și Oana Marica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși preferă să rămână discreți cu privire la alegerile pe care le fac. În timp cu o lună, cei doi îndrăgostiți au mers și într-o vacanță împreună, chiar pe „insula bogaților”, în Mykonos.

Fiul patronului de la FC Universitatea Craiova știe cum să-și răsfețe iubita și îi face numeroase cadouri. Îndrăgostiții au petrecut într-un resort luxos din Grecia și au ales să fie departe de ochii curioșilor, bucurându-se atât de relația lor, cât și de vacanța frumoasă plănuită.

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/adrian-mititelu-jr-nu-tine-cont-de-regulile-de-circulatie-fiul-patronului-de-la-fc-u-craiova-a-blocat-strada-pentru-nevoile-personale-paparazzi-315973.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDeși au un copil împreună, au luat hotărârea să se despartă! Ce cântăreț de manele anunță separarea definitivă de soția lui. Are dovezi că femeia l-a înșelat!
Articolul următorAnunț incredibil al „interlopului cu tanc” / „Astăzi am aflat!”