Acasă Monden Deși au un copil împreună, au luat hotărârea să se despartă! Ce...

Deși au un copil împreună, au luat hotărârea să se despartă! Ce cântăreț de manele anunță separarea definitivă de soția lui. Are dovezi că femeia l-a înșelat!

415
0

Au împreună un copil de trei ani, însă mariajul lor a ajuns la final. Un cunoscut cântăreț de manele anunță despărțirea de soția lui, asta după ce a aflat că femeia l-ar fi înșelat. Bărbatul e dezamăgit de cele întâmplate și spune că și-a pus mult prea multă încrederea în femeia de lângă el. Urmează să înceapă procedurile de divorț, însă iată ce a decis împreună cu femeia în privința băiețelului lor.După 4 ani jumătate de iubire, un mariaj de mai bine de doi ani, iată că Ionuț Frumușelu, cântărețul de manele, anunță despărțirea de femeia care i-a oferit un copil. Artistul face mărturiri pentru Spynews.ro despre ultima perioadă din viața sa, o perioadă în care a încercat să treacă peste toate zvonurile, care într-un final s-au adeverit.

RECLAMĂ

Deși a aflat că partenera sa l-ar fi înșelat, ca orice bărbat care știa că are acasă o femeie așa cum trebuie, el a negat că ar fi adevărat. A încercat totuși să afle cum stă situația, să arate tuturor că nu este așa, însă a fost surprins când a descoperit că mama fiului său i-a fost infidelă.

A aflat că soția l-a înșelat, iar el a decis să bage divorț! O nouă separare în showbiz

onuț spune că după ce și-a dat seama de ce a făcut soția lui, a hotărât să se separare. Astfel, de comun acord au decis că cel mai bine e să divorțeze și fiecare să meargă pe drumul lui în viață.

”Au fost niște greșeli din trecut, cineva m-a informat de soția mea, n-am vrut să cred, s-au scos niște adevăruri la iveală și m-am informat sută la mie să aflu dacă e adevărat. Am ales amândoi de cuviință, că suntem doi oameni cu capul pe umeri, cu coloană vertebrală, să ne despărțim. Atunci când ești un părinte care îți asumi și își iubești copilul nu vrei să faci scandal, având în vedere că eu am crescut fără tată, fără mamă, n-am avut dragoste pentru părinți, consider că eu sunt cel mai bun exemplu pentru copilul meu”, a spus Ionuț Frumușelu pentru Spynews.ro.

Împreună cu soția lui au decis că trebuie să facă în așa fel încât copilul lor de trei ani să nu aibă de suferit. Ionuț Frumușelu a hotărât să plece din apartamentul în care au locuit în ultimii ani, apartament luat împreună cu soția, și să-i lase pe ea și pe fiul lor să locuiască acolo, el având dreptul ori de câte ori vrea să vină și să-l viziteze. Totodată, el va contribui la plata bonei pe care băiețelul o are.
El mai deține o garsonieră, iar acolo s-a și mutat după despărțire, însă peste ani apartamentul luat împreună cu soția va rămâne doar pe numele fiului lor.
”Vrem să fim lângă copilul nostru, să contribuim împreună, el va sta cu o bonă la care contribuim amândoi. Eu am un apartament care e luat împreună cu ea, iar eu mai am o garsonieră pe care am luat-o înainte să ne căsătorim. Apartamentul rămâne la amândoi, dar vom face acte ulterior să fie doar al băiatului nostru, așa cum este și normal. Am ales să punem stop frumos și să nu iasă mai urât decât trebuie. A fost de acord. Băiatul locuiește cu mama lui, pot să-l iau și eu, dar eu pot să-l văd oricând, să vin în apartamentul pe care eu îl am cu mama copilului”, ne-a mai zis cântărețul de manele.Ionuț Frumușelu, pregătit să iubească din nou după despărțirea de soție
Ionuț Frumușelu ne mai spune că a vorbit cu fosta sa parteneră și vor depune actele de divorț la notar. Dacă aceasta nu va fi de acord cu decizia divorțului, atunci cântărețul e dispus să meargă până în pânzele albe și va apela la instanța de judecată pentru a se separa oficial de femeia care i-a dăruit un copil.
”Vom băga divorț, dacă nu i-am zis că voi deschide proces, e o situație urâtă, e vorba despre niște ani, despre copilul acesta”, a mai zis el.
Acum interpretul de manele este un bărbat singur, însă e dispus să iubească din nou. La doar 27 de ani, Ionuț Frumușelu susține că a trecut prin momente extrem de grele de-a lungul timpului. A crescut fără părinți de la o vârstă fragedă, bunicii au fost cei care l-au făcut mare și l-au educat, iar la adolescență a plecat spre București pentru a-și căuta un loc de muncă, dar și marea dragoste.Din păcate pe plan sentimental nu a fost să fie, dar speră să găsească pe cineva care să-l merite cu adevărat și să-l facă din nou fericit. Cântărețul vrea totuși ca în perioada următoare să muncească cât mai mult, să scoată cât mai multe piese și să-și ducă visul mai departe.
”Eu momentan nu am pe nimeni, eu n-am țintit vreodată să am de-a face cu o femeie, atâta timp cât am fost cu ea, eu am vrut familie, am vrut să avem grijă de copil (…) Femeia când ajunge să stea puțin (n.r. când devine mamă) crede că i-a căzut cerul în cap, se vede legată, nu mai are viață, de când am pus o bonă, ea a avut libertate și stai că m-am trezit că ne-am dat seama târziu că ne-am pierdut noi”, ne-a mai zis el.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/desi-au-un-copil-impreuna-au-luat-hotararea-sa-se-desparta-ce-cantaret-de-manele-anunta-separarea-definitiva-de-sotia-lui-are-dovezi-ca-femeia-la-inselat-315914.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMomentul în care inspectorul şcolar din Dâmboviţa nu reușește să lege două propoziţii, în discursul de deschidere a anului şcolar
Articolul următorAdrian Mititelu Jr. nu ține cont de regulile de circulație. Fiul patronului de la FC U Craiova a blocat strada pentru nevoile personale