Acasă Monden Georgiana Lobonț, noi imagini din vacanță, cu soțul. Cei doi par să...

Georgiana Lobonț, noi imagini din vacanță, cu soțul. Cei doi par să fi uitat de divorț

551
0

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan par mai fericiți ca niciodată, chiar dacă soțul cântăreței a declarat în exclusivitate pentru SpyNews.ro că divorțează de artistă. Cei doi se află în vacanță în Maldive și s-au afișat pe rețelele de socializare în ipostaze neașteptate.

RECLAMĂ

Ce fotografii de familie a postat Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și-a uimit fanii din mediul, după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu soțul ei, dar și cu copiii. Chiar dacă Rareș Ciciovan confirma divorțul, se pare că acum lucrurile dintre ei decurg bine.

Artista a pus în descriere o inimă roșie, dar și un emoji de familie, semn că vor rămâne tot în formula de patru. Georgiana Lobonț împreună cu familia ei au fost într-o destinație exotică și s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună, dar imaginile au fost publicate în mediul online.

Soțul Georgianei Lobonț a declarat că divorțează

Rareș Ciciovan a fost cel care a mărturisit că mariajul lor s-a terminat, însă nu au înaintat actele de divorț. În urma postărilor din mediul online, se pare că cei doi s-au răzgândit în privința unei separări.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/georgiana-lobont-noi-imagini-din-vacanta-cu-sotul-cei-doi-par-sa-fi-uitat-de-divort-foto-297880.html

RECLAMĂ
Articolul precedentȘofer de TIR la 90 de ani, considerat cel mai bătrân din lume. Se trezește la 4 dimineața și lucrează 12 ore pe zi
Articolul următorFratele unuia dintre minerii morţi în cariera din Gorj: „Cum, mă, cum să fie mort? Poate trăia dacă aveau drumuri făcute!”