Acasă Monden Carmen Șerban se mută din România. Artista și-a vândut locuința din Capitală...

Carmen Șerban se mută din România. Artista și-a vândut locuința din Capitală și o ia de la capăt în Anglia

350
0

Carmen Șerban, decizie incredibilă la început de an. îndrăgita artistă a decis să-și vândă locuința și să se mute din țară. Vedeta este decisă și vrea să facă marele pas cât mai repede.

RECLAMĂ
  • Carmen Șerban se mută din România
  • Artista și-a vândut locuința din Capitală
  • Carmen Șerban se mută în Anglia

Carmen Șerban a uimit pe toată lumea cu decizia surprinzătoare pe care a luta-o la început de an. Chiar dacă este una dintre cele mai iubite artiste din România și are fanii la picioare, vedeta a decis că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața sa și să se mute departe de țara natală.

Carmen Șerban urmează să se mute în Anglia

Carmen Șerban a început deja să se pregătească pentru marele moment, astfel că a pus la vânzare o locuință. Într-un interviu, Carmen Șerban a precizat că a pus în vânzare unul dintre apartamentele pe care le avea în Capitală. Astfel, pe locuința din zona Pipera, artista solicită suma de 170.000 de euro.

Carmen Șerban a spus că mai are un apartament în București și o altă locuință la Timișoara, tocmai de aceea a preferat să renunțe la unul dintre apartamente. De altfel, banii obținuți de pe urma locuinței din București vor fi investiți într-o nouă locuință, în Anglia, țara care o va adopta.

Iar în cazul în care vă gândeați că îndrăgita artistă a luat această decizie peste noapte, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Carmen Șerban a precizat că se gândea de mult timp să plece din țară, însă a ales să rămână pentru a petrece cât mai mult timp cu tatăl ei, care era bolnav. Acum, artista o mai are doar pe mama sa, care îi înțelege și îi respectă fiicei decizia.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo”, a spus Carmen Șerban.

sursa : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/carmen-serban-se-muta-din-romania-artista-sia-vandut-locuinta-din-capitala-si-o-ia-de-la-capat-in-anglia-246811.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMărturia tatălui bebelușului mort după botez. Băiețelul a înghit 110 mililitri de apă. Reacția Patriarhiei
Articolul următorCe mesaj are Bianca Drăgușanu pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce a fost cerută în căsătorie de fiul ei: „Mâinile unei regine”