UN PRIMAR S-A DEGHIZAT ÎN OM AMĂRÂT ȘI A INTRAT CHIAR ÎN...

UN PRIMAR S-A DEGHIZAT ÎN OM AMĂRÂT ȘI A INTRAT CHIAR ÎN CLĂDIREA ÎN CARE LUCREAZĂ

943
0
SHARE
loading...

Un primar din Mexic s-a deghizat într-o persoană fără adăpost și cu dizabilități pentru a testa comportamentul angajaților săi.

loading...
loading...

Carlos Tena Nevarez, primarul din localitatea Cuauhtemoc, Mexic, s-a deghizat pentru a afla cum se comportă subalternii săi cu persoanele fără adăpost și cu dizabilități.

Îmbrăcat modest și într-un scaun cu rotile – așa a mers Carlos Tena la primăria pe care o conduce, pentru a cere ajutor. A vrut să afle pe propria piele care este comportamentul angajaților săi și a avut parte de o dezamăgire.

A fost discriminat, respins și chiar ignorat de subalternii săi, care nu i-au oferit nici măcar un pahar cu apă, relatează elhorizonte.mx.

„Scopul acestei acțiuni a fost să arăt realitatea pe care o trăiesc cetățenii zi de zi, indiferența și lipsa de atenție din partea angajaților publici”, a spus primarul în timpul unei emisiuni televizate.

După ce și-a testat angajații, Carlos Tena s-a demascat, spre uimirea subalternilor săi, și a anunțat că va lua măsuri drastice după cele văzute.

Sursa : romaniataarata

loading...
loading...