Acasă VREMEA Vremea pe 8 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi și căldură

Vremea pe 8 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi și căldură

508
0

Principalele date meteo ale zilei:

– ploi vest și sud-vest

– maximă de 24 de grade

– minimă de 7 grade Celsius

Vremea pe 8 noiembrie

Vineri, vremea va continua să fie caldă, dar ploile vor fi raportate pe arii extinse din Oltenia, Banat, Transilvania și la munte și în zonele de deal. Precipitații abundente vor fi în Subcarpații Getici și în Carpații și Subcarpații de Curbură, unde cantitățile vor depăși 15 – 25 de litri pe metru pătrat. Ploi vor fi local și în Crișana, Maramureș, Moldova, dar și în Muntenia, în special în nordul și vestul regiunii.

RECLAMĂ

Temperaturile zilei vor fi ridicate față de media perioadei, mai ales în sud-est. Maximele vor fi între 14 – 24 de grade, cu valorile cele mai mari în sudul Dobrogei și sudul Munteniei.

Minimele vor fi cuprinse între 7 – 15 grade Celsius. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață în multe regiuni. Vântul va sufla slab la nivelul țării, până la moderat, iar presiunea atmosferică va crește ușor începând din estul țării.

Prognoza meteo pentru București

O zi frumoasă de vineri anunță meteorologii de la ANM în Capitală. Valorile zilei vor urca la 22 – 23 de grade, iar noaptea vor fi de 10 – 12 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Presiunea atmosferică rămâne sub valorile normale.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat pe baza informațiilor furnizate redacției Observator de Administrația Națională de Meteorologie.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentCentrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunță că în cinci luni s-au înregistrat 66 de cazuri de infecție cu virusul West Nile
Articolul următorBătaie între două grupuri de indivizi, la Sibiu. Un tânăr a fost spitalizat