Acasă VREMEA Vremea pe 6 decembrie. Temperaturile sunt în creştere

Vremea pe 6 decembrie. Temperaturile sunt în creştere

347
0

Principalele date meteo ale zilei:

– maximă de 10 grade

– minimă de minus 8 grade

– temperaturi în creştere

Vremea pe 6 decembrie în ţară

Prognoza meteo pentru vineri arată că vremea se încălzeşte faţă de zilele precedente, dar, dimineaţa, va fi în continuare rece. Noaptea, în jumătatea de vest a ţării, izolat, sunt condiţii să plouă slab pe spaţii mici. Temperaturile minime ale zilei sunt cuprinse între minus 8 şi 4 grade, mai scăzute chiar în zonele de depresiuni din Transilvania. Ziua, maximele urcă de la 2 la 10 grade Celsius, mai scăzute în partea centrală a ţării şi mai ridicate în Dealurile Subcarpatice. În regiunile de câmpie, noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. Presiunea atmosferică e în scădere, în timp ce vântul va sufla slab şi moderat, doar în zonele montane de înaltă altitudine înregistrându-se unele intensificări.

RECLAMĂ

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Sâmbătă, în Capitală, vremea va fi mai caldă faţă de primele zile de decembrie. Doar la primele ore ale zilei va fi frig, minimele fiind de minus 3 sau minus 2 grade, cele mai scăzute temperaturi fiind în zona preorăşenească. Ziua vor fi maxime de 7 – 8 grade Celsius, cu cer variabil şi vânt care va sufla slab. Presiunea atmosferică în Bucureşti este în scădere.

NOTĂ: Acest articol a fost creat cu informaţiile furnizate redacţiei Observator de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentRomân în scaun cu rotile, găsit mort, îngheţat de frig, lângă o staţie de metrou din Milano
Articolul următorMUNTELE GODEANU A RĂMAS FĂRĂ PĂDURE, IAR URMELE CATASTROFELOR SE VĂD DIN SATELIT