Acasă VREMEA Vremea pe 11 noiembrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor

Vremea pe 11 noiembrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor

450
0

Principalele date meteo ale zilei:

– maximă de 21 de grade

– minimă de minus 4 grade

– ceaţă în mare parte a ţării

Vremea pe 11 noiembrie

Luni, meteorologii anunţă o scădere a temperaturilor la nivelul întregii ţări. Valorile termice scad însă uşor, astfel că vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Maximele zilei vor fi doar de 11 grade în Maramureş, în estul Transilvaniei şi zona deluroasă a Crişanei. În schimb, cel mai cald va fi în Muntenia şi Dobrogea, unde temperaturile vor urca până la 21 de grade. 

RECLAMĂ

Noaptea va fi mai rece în special în nord şi centru, iar în unele zone vor fi şi valori negative. În depresiunile Carpaţilor Orientali, minimele vor fi de minus 3 grade Celsius. În schimb, pe litoral, temperaturile nocturne se vor situa între 12 – 13 grade

Noaptea şi dimineaţa în zonele joase din centrul, vestul şi sud-vestul ţării se va semnala ceaţă. Fenomenul s-ar putea produce, de asemenea, şi în est şi sud. Izolat, în unele regiuni sunt condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, în schimb, la munte, pe creste, vor fi intensificări de până la 80 de kilometri pe oră. Presiunea atmosferică e în creştere.

Harta cu vremea în Europa şi România pe 11 noiembrie

Prognoza meteo în Bucureşti

În Capitală, ca şi în restul ţării, se răcesc temperaturile, dar continuă să fie cald. Maxima zile va fi în jur de 19 – 20 de grade Celsius, iar minima coboară la 7 – 8 grade, transmite ANM. Noaptea şi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă şi nori joşi. Vântul va sufla slab, iar presiunea atmosferică va creşte faţă de zilele precedente, până la valorile normale ale perioadei.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentButoi de varză folosit pe post de urnă de vot într-un sat din Vâlcea
Articolul următorPoliţia Română, anunţ: „A început sezonul anvelopelor de iarnă”