Acasă Stiri „Vrem să deschidem larg porţile pentru toți cei care vor să vină...

„Vrem să deschidem larg porţile pentru toți cei care vor să vină alături de noi”

896
0

Ziua porților deschise în PSD. Viorica Dăncilă caută soluții la foștii lideri ai partidului

RECLAMĂ

Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri, că PSD îşi „deschide larg porţile” şi sunt bineveniţi toţi cei care doresc să revină în partid. „Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat Dăncilă, scrie news.ro.

Viorica Dăncilă a spus din nou, miercuri, că nu a vorbit cu Victor Ponta pentru a asigura majoritatea coaliţiei de guvernare în Camera Deputaţilor.

Ea a afirmat că toţi cei care doresc să se întoarcă în PSD sunt bineveniţi.

„Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce să vă spun. V-am spus faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD. Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat premierul.

Camera Deputaţilor a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea şi funcţia de preşedinte pe care acesta o deţinea. La ora 12.00 este programată prezentarea candidaţilor şi apoi deputaţii vor vota. 

PSD îl susţine pe Mircea Ciolacu pentru a prelua preşedinţia Camerei Deputaţilor, în timp ce PNL, Alianţa USR PLUS şi PMP o susţin pe Raluca Turcan. 

Sursa: Digi24

RECLAMĂ
Articolul precedentNatura s-a dezlănţuit deasupra României. În judeţul Sălaj, meteorologii au emis cod roşu de grindină cu câteva minute înainte ca din cer să înceapă să cadă bucăţi de gheaţă.
Articolul următorSenatul a adoptat, miercuri, o propunere legislativă care prevede că demnitarii, magistrații, militarii și polițiștii pot achiziționa autorizație de port-armă, fără absolvirea unui curs de instruire teoretică și practică în acest sens.