Acasă Monden Vlăduța Lupău, pe punctul de a anula vacanța. Ce s-a întâmplat cu...

Vlăduța Lupău, pe punctul de a anula vacanța. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă: ”Am recuperat…”

500
0

Vlăduța Lupău și-a dorit să ajungă în Viena, pentru a se bucura de perioada sărbătorilor de iarnă, însă, un lucru ar fi putut amâna toată vacanță. Artista și soțul ei, Adrian Rus, au decis să plece cu mașina, în timpul nopții, moment în care fiul lor ar fi trebuit să doarmă. Ei bine, micuțul Iair a refuzat acest lucru, iar mămică a trebuit să găsească numeroase activități în timpul celor opt ore de mers.Vlăduța Lupău a fost cât pe ce să-și anuleze vacanța de iarnă. Artista a decis să viziteze Viena alături de soțul ei, Adrian Rus și micuțul Iair, iar un singur lucru urma să strice excursia planificată.

RECLAMĂ

Motivul pentru care Vlăduța Lupău ar fi renunțat la vacanță

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și se bucură de mult succes. Aceasta se bucură de timp mai liber, odată cu lipsa numeroaselor evenimente pe care le-a avut în sezonul estival. Astfel că a decis să-l petreacă pe tot cu familia sa.

Cântăreața și-a plănuit o vacanță în Austria alături de soț și de fiul său de un an, Iair. Cei trei au plecat cu mașina din Cluj, drumul fiind de aproape 8 ore. Părinții au decis să meargă în timpul nopții pentru ca micuțul lor să doarmă, însă, lucrurile au stat altfel. Când s-au urcat în autovehicul, micuțul s-a trezit și nu a mai vrut să doarmă, astfel că mămica a trebuit să găsească diferite activități pentru a-l ține ocupat.

Vlăduța Lupău se bucură de timpul petrecut cu familia și a recunoscut că o vacanță alături de copii este atât solicitantă, cât și extrem de frumoasă.

”Am venit cu mașina…ne-am pornit la 00:20 din Cluj și am ajuns la 07:30 (ora Austriei). Planul a fost să doarmă Iair pe drum, însă s-a trezit fix când să plecăm și apoi a fost distractiv… eram pe punctul de a nu mai pleca…dar iată-ne!!! Ne bucurăm de minivacanța care, de fapt, este pentru el. Azi am recuperat pe rând și somnul nostru și mâine ne vom distra mai mult. Așa e cu copiii mici… solicitant și frumos”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Cum s-a schimbat viața artistei după ce a devenit mămică

Vladuța Lupău a devenit mămică în urmă cu un an și 3 luni, iar din acel moment totul s-a schimbat. Micuțul Iair a venit într-o familie iubitoare care l-a așteptat o perioadă îndelungată. Artista a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical după ce băiețelul a venit în viața sa. Până la nașterea sa, făcea o mulțime de lucruri singură, fiind mai individualistă, acum, tot accentul se pune pe Iair.

„Până acum viața mea a fost mai simplă, eram mai individualistă. Acum viața mea se rezumă la el. Încerc mereu să petrec timpul liber cu el (nr. fiul ei, Iair)”, a declarat Valaduta Lupău la Antena Stars.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/vladuta-lupau-pe-punctul-de-a-anula-vacanta-ce-sa-intamplat-cu-indragita-artista-am-recuperat-322589.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn tânăr în vârstă de 20 de ani, din Ploiești, a fost înjunghiat lângă un patinoar. Incidentul s-a petrecut la câţiva paşi de secţia de poliţie
Articolul următor„Pot să stau și 10 ore într-un magazin. Mie mi-a plăcut să dau puțin și să-mi stea bine.” Maria Dragomiroiu, despre timpul pierdut la aranjat și despre costumele cumpărate din străinătate