Acasă Stiri Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Ploiești, a fost...

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Ploiești, a fost înjunghiat lângă un patinoar. Incidentul s-a petrecut la câţiva paşi de secţia de poliţie

471
0

Grav incident în Ploiești, acolo unde un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat lângă un patinoar din parcarea unui mall din oraș. Potrivit primelor informații, în urma unui schimb de replici, un individ l-a atacat pe tânăr și, după ce l-a rănit, a luat-o la fugă și a dispărut.Individul care l-a înjunghiat pe tânărul în vârstă de 20 de ani lângă un patinoar din parcarea unui mall din Ploiești nu se cunoștea cu victima, scrie observatornews.ro. Încă nu se știe de la ce a pornit conflictul dintre cei doi bărbați.

RECLAMĂ

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Pitești, a fost înjunghiat lângă un patinoar

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a fost îngjunghiat a fost rănit în zona abdomenului. Ulterior, a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale corespunzătoare. Centrul comercial în parcarea căruia s-a petrecut incidentul șocant se află foarte aproape de sediul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, parcarea mall-ului şi cea a secţiei de poliţie fiind învecinate, scrie sursa menționată anterior.

„În jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înţepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani. Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”; transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

În prezent, oamenii legii fac cercetări pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de agresor. În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Un copil de 4 ani din Ploiești s-a încuiat în casă și și-a lăsat părinții afară

La începutul lunii noiembrie, un copil în vârstă de 4 ani, din Ploiești, s-a încuiat în casă și a refuzat să mai deschidă ușa părinților.

Micuțul s-a încuiat în casă și a refuzat să mai deschidă ușa mamei și tatălui său, așa că au intervenit pomperii care au intrat pe geam în locuință în timp ce minorul se uita liniștit la desene animate.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-tanar-in-varsta-de-20-de-ani-din-ploiesti-a-fost-injunghiat-langa-un-patinoar-incidentul-sa-petrecut-la-cativa-pasi-de-sectia-de-politie-322607.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSimona Trașcă „a făcut-o de oaie”! Cum a fost prinsă blondina cu alt bărbat la masă. „Ieșeam cu doi băieți, acum unul s-a supărat”
Articolul următorVlăduța Lupău, pe punctul de a anula vacanța. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă: ”Am recuperat…”