Acasă VREMEA Vin ninsorile în România! ANM, anunț de ultimă oră despre fenomenele meteo...

Vin ninsorile în România! ANM, anunț de ultimă oră despre fenomenele meteo periculoase ce vor lovi în mai multe regiuni

1580
0

Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră! Se schimbă vremea radical în România și ne așteaptă temperaturi greu de suportat, precum și ninsori abundente, ce vor lovi în mai multe regiuni din țară. 

RECLAMĂ

Meteorologii anunță vreme rea în România, în următoarea perioadă! Mai multe regiuni vor fi lovite de fenomene meteo periculoase, în special cele montane, dar nici cele submontane nu vor fi menajate de urgia pe care urmează să o aducă iarna. 

Potrivit informațiilor oferite de ANM, se pare că iarna ne bate la ușă și, chiar dacă suntem amăgiți cu câteva zile călduroase, ninsorile și gerul se instalează în următoarea perioadă. 

Meteorologii anunță că iarna va intra pe ușile românilor începând cu acest weekend, mai exact de pe data de 2 decembrie. În mai multe regiuni din țară se vor înregistra ninsori abundente, precum și ger și viscol, după cum informează ANM.

Astăzi, vremea este însorită în aproape toată România, iar temperaturile maxime se încadrează între 8 și 10 grade Celsius. 

În zonele montane, zăpada s-a instalat deja și se înregistrează temperaturi sub pragul de îngheț. Cu toate acestea, cele mai călduroase zone din România sunt în sudul țării, îndeosebi în Oltenia, acolo unde se înregistrează temperaturi de maxim 10 grade Celsius. 

De Sărbătorile de Iarnă, meteorologii anunţă că sunt slabe şanse să avem parte de zăpadă. Cu toate acestea, de Revelion este posibil să cadă câțiva fulgi. 

Sursa: spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentUn şofer lipsit de experienţă, grăbit să ajungă la biserică, a accidentat mortal un bătrân în Argeş
Articolul următorNori spectaculoşi peste Bucureşti, surprinşi de piloţii unui elicopter militar