Home Stiri VIDEO | Un bunic cu 3 nepoți a rămas pe drumuri, după...

VIDEO | Un bunic cu 3 nepoți a rămas pe drumuri, după ce i-a ars casa. Să-l ajutăm împreună!

1048
0
loading...

Familia Paciu din satul Puțintei, raionul Orhei a rămas fără acoperiș în seara de 24 iunie, atunci când incendiul devastator le-a luat tot ce mai aveau.

loading...
loading...

Soarta lor este una tragică, Elena, mămica a trei copilași, își creștea copiii din pensia mizeră a bunicului și mai primea ajutor de la sora ei. Abia de puteau să se întrețină, o duceau de pe o zi pe alta, însă acum le este și mai greu.

Ei trec prin cea mai mare provocare a vieții, doar câteva minute au fost suficiente ca toate speranțele acestei familii să fie spulberate de incendiu, casa a fost mistuită de flăcările necruțătoare.

Potrivit pompierilor, cauza incendiului ar fi fost un scurt circuit de la frigider. În doar câteva ore, viața lor s-a făcut praf și cenușă.

Această familie privește îngrozită la ziua de mâine, pentru că nu știe încotro să o apuce. La moment, familia stă pe la vecini, rude, însă copiii vor acasă, vor să își vadă căsuța înapoi. Bunicul nu are putere nici să intre în casa mistuită de flăcări, este prea dureros pentru el.

Ei nu vor nimic mai mult decăt să-și reconstruiască locuința. Pierderea este mare, iar de unii singuri nu pot acoperi cheltuielile.

Sursa: Unica

loading...
loading...