Acasă Stiri VIDEO | Profesoară din Rădăuţi, către un elev: „Tu ești tănău? Te...

VIDEO | Profesoară din Rădăuţi, către un elev: „Tu ești tănău? Te urăsc, efectiv!”

358
0

O profesoară din Rădăuți a fost înregistrată, pe ascuns, în timp ce îi spune unui elev că „îl urăște” și că „nu îl mai poate suporta”. Totodată, cadrul didactic îl întreabă pe adolescent dacă nu ar vrea să se mute „în altă parte”.

RECLAMĂ

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic Rădăuți, iar imaginile au fost făcute publice de Consilul Județean al Elevilor Suceava (CJES). Elevii cer conducerii Colegiului să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repede.

„Tu ești tănău? Tu nu știi ce e cu tine? Te urăsc, efectiv. Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta. N-ai putea să te muți în altă parte?”, se aude spunând profesoara, în înregistrarea de 10 secunde.

Potrivit CJES, citat de realitateadesuceava.net, elevul „a fost agresat verbal şi emoţional”.

Consilul Județean al Elevilor Suceava: Condamnăm această atitudine, întrucât este total nepotrivită unui om ce are datoria primordială de a îndruma elevii şi de a fi un model pentru aceştia. Nu este de mirare faptul că elevii nu se simt în siguranţă în cadrul şcolii atât timp cât astfel de întâmplări împiedică afirmarea unui climat educaţional propice. Gândindu-ne la proporţiile pe care acest comportament le-ar putea lua dacă s-ar răspândi în sistemul de învățământ sau în orice domeniu ce presupune interacţiunea cu alții, considerăm urgentă luarea unor măsuri pentru remedierea acestei situaţii şi prevenirea altora asemenea.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentEra la colindat cu părinții, de Halloween, când fetița de trei ani a început să se simtă foarte rău. ”Am crezut că o să moară!”. Medicii au rămas uluiți când au văzut ce se întâmplase cu ea
Articolul următorLOTO. A câștigat o sumă colosală la loterie dintr-o greșeală. „Am început să țip!”